Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Σούπερ Κική για Απόστολο Λύτρα: «Ήμουν και εγώ στα VIP του Κορυδαλλού, τουλάχιστον έχει κλιματιστικό» (video)

«Ήταν στενάχωρο που έβλεπα τη Βίκυ Σταμάτη που δεν μπορούσε να πάει με τις υπόλοιπες κρατούμενες»

21 Ιουνίου 2024 09:41
Σούπερ Κική για Απόστολο Λύτρα: «Ήμουν και εγώ στα VIP του Κορυδαλλού, τουλάχιστον έχει κλιματιστικό» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρώτο βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού πέρασε ο Απόστολος Λύτρας, στη λεγόμενη VIP πτέρυγα, η οποία έχει κατά καιρούς «φιλοξενήσει» γνωστά ονόματα.

Η Σούπερ Κική, με ένα νέο story στο Instagram, αποκάλυψε πως έχει βρεθεί και εκείνη στη λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών, επισημαίνοντας πως δεν είναι τόσο ωραία όσο ακούγεται, μιας και είσαι τελείως απομονωμένος από τους υπόλοιπους κρατούμενους.

«Όσοι μου λέτε για τον Απόστολο Λύτρα ότι είναι στα VIP και θα έχει κλιματιστικό, ισχύει αυτό που λέτε. Θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Όμως σκέψου να είσαι στην φυλακή και να είσαι τελείως απομονωμένος, να προαυλίζεσαι μόνος σου, να ξέρεις ότι είσαι μόνος σου, ότι είσαι μισητός. Είχα πάει και εγώ στα VIP, λόγω του ότι ήμουν ανήλικη και έπρεπε να μεταφερθώ από τη Θήβα στον Κορυδαλλό για νοσοκομείο που έπρεπε να πάω και με είχαν βάλει στα VIP για έναν μήνα.

Εγώ μπορούσα να βγω στο προαύλιο με τους άλλους κρατούμενους αλλά έβλεπα τη Βίκυ Σταμάτη πώς ήταν, που δεν μπορούσε να πάει με τις υπόλοιπες κρατούμενες και ήταν πάρα πολύ στενάχωρο το να ξέρεις ότι κινδυνεύεις και ότι δε σε θέλουν μαζί τους. Οπότε το κλιματιστικό δεν είναι και κάτι χαρούμενο», αποκάλυψε η Super Κική.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share