Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Τρομερά δύσκολα ώρες για την Αγγελική Ηλιάδη: «Έβριζε και το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί…» (video)

«Συνέχισε να μου επιτίθεται»

21 Ιουνίου 2024 09:00
Τρομερά δύσκολα ώρες για την Αγγελική Ηλιάδη: «Έβριζε και το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί…» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ένα φρικιαστικό περιστατικό που βίωσε έκανε λόγο η Αγγελική Ηλιάδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βράδυ της Πέμπτης 20/6. Ο μικρός της γιος ήταν μάρτυρας του συμβάντος.

Παράλληλα, δείτε: Αμετανοήτη Αθηναΐς Νέγκα για το «καρφί» της στη Μαρίνα Σάττι: «Θα το ξαναέλεγα…» (video)

«Έβριζε και το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί…»

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη οδηγούσε και ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά της ένας άνδρας που ήθελε να κάνει προσπέραση.

«Σήμερα ήμουν στο δρόμο και οδηγούσα, ένας τύπος πετάχτηκε μπροστά μου στα ξαφνικά και ήθελε από τα αριστερά να περάσει μπροστά μου και να στρίψει δεξιά. Μου επιτέθηκε λεκτικά, ούρλιαζε μέσα στον δρόμο και στο τέλος ήρθε προς το παράθυρο μου. Έκλεισα το παράθυρο, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις του και όλα αυτά τη στιγμή που είχα τον μικρό γιο μου μαζί στο αυτοκίνητο».

Τρομερά δύσκολα ώρες για την Αγγελική Ηλιάδη

«Ο άνθρωπος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, έβριζε και τον παρακαλούσα να ηρεμήσει. Δεν είχα πρόβλημα με αυτό που έκανε, αντιθέτως αυτός έριξε ευθύνες σε εμένα. Το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί και αυτός συνέχισε να μου επιτίθεται. Κάποια στιγμή μου είπε ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια, ήμουν μια γυναίκα μόνη με το παιδί μου και είχα να αντιμετωπίσω έναν άνθρωπο που έκανε σαν τρελός. Είμαι παρά πολύ ταραγμένη ακόμα, όμως λέω ευτυχώς που ήμουν ψύχραιμη και δεν συνέβη τίποτα χειρότερο».

«Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι όλοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Δεν μπορώ όμως να χωνέψω ότι οι άνθρωποι συμπεριφέρονται έτσι. Καμία ανοχή από το κράτος, από την δικαιοσύνη, από τους νόμους. Πότε επιτέλους θα αρχίσουν να λειτουργούν τα πράγματα σωστά; Πρέπει να σταματήσει αυτό. Βγαίνουμε στον δρόμο και κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή. Αν ήμουν άντρας, αυτός ο άνθρωπος δεν θα τολμούσε να συμπεριφερθεί έτσι» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share