Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Αμετανοήτη Αθηναΐς Νέγκα για το «καρφί» της στη Μαρίνα Σάττι: «Θα το ξαναέλεγα…» (video)

«Σκέφτηκα ότι πρέπει κάτι να πω»

21 Ιουνίου 2024 08:48
Αμετανοήτη Αθηναΐς Νέγκα για το «καρφί» της στη Μαρίνα Σάττι: «Θα το ξαναέλεγα…» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στις κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών σχετικά με το σχόλιο που έκανε στα MAD VMA για τη Μαρίνα Σάττι και το περίφημο χασμουρητό της στη Eurovision.

Με την ευκαιρία, δείτε: Χατζίδου για Νέγκα: «Δεν έκοψε λίγο τη φόρα...» - «Η αδιαφορία είναι καλύτερη»

Οι δηλώσεις της Νέγκα

«Είναι θέμα προσωπικής άποψης το αν το σχόλιο μου για την Μαρίνα Σάττι ήταν αχρείαστο. Το είπα γιατί δεν ήθελα να είναι υποκριτική η στάση μου, επειδή είχα μιλήσει για αυτό που είχε κάνει στη συνέντευξη τύπου. Δεν το έκανα για να τη στεναχωρήσω. Δεν νομίζω ότι στεναχωρήθηκε, ήταν τρισχαριτωμένη, χόρεψε, είχε πολύ αέρα. Νομίζω ότι απλώς είπα «συγχαρητήρια, διαφωνώ» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε:

«Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι, σκέφτηκα ότι αν κερδίσει η Μαρίνα Σάττι θα έρθω σε δύσκολη θέση. Σκέφτηκα ότι πρέπει κάτι να πω. Δεν έβγαλα λογύδριο, μια κουβέντα είπα. Είχα πει δημόσια ότι διαφωνώ μαζί της, δημόσια δεν έπρεπε να είναι υποκριτική η στάση μου. Δεν είμαι κατάλληλος άνθρωπος για τα Mad. Για μια οργάνωση που είναι πολύ ωραία και φαντασμαγορική, όπου εγώ πάω να πω την άποψή μου και αυτό δεν συνηθίζεται… Θα το ξαναέλεγα. Δεν είμαι καλή απονεμήτρια» συμπλήρωσε η Αθηναΐς Νέγκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share