Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: «Οι κόρες μου δεν ξέρουν τα ελληνικά, πάνε σε ξένο σχολείο»

«Έπαθα σοκ»

21 Ιουνίου 2024 07:58
Ελένη Μενεγάκη: «Οι κόρες μου δεν ξέρουν τα ελληνικά, πάνε σε ξένο σχολείο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των MAD VMA 2024 σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της στην εκπομπή, την Πέμπτη 20/6.

Η παρουσιάστρια «στάθηκε» στην εντυπωσιακή παρουσία της Κατερίνας Λιόλιου και στο τραγούδι της «Νοικιάστηκε», το οποίο, όπως ανέφερε, έχει προκαλέσει σοκ στο κοινό.

Δείτε επίσης: «Κάρφωσε» εμμέσως τον Άγγελο Λάτσιο η Ελένη Μενεγάκη: «Αυτό που λέω στα παιδιά μου για τη δουλειά είναι...»

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Την είδα στη σκηνή. Τη θεωρώ πως είναι ένα πρόσωπο για εμάς καινούργιο. Γιατί έχει βγει με μια μεγάλη επιτυχία. Εγώ δεν ξέρω τι έχει πουλήσει, αλλά με το που μπαίνω στο ίντερνετ μου βγαίνει παντού. Τις προάλλες μου είχε κολλήσει ένα ρεφρέν και πήγα σπίτι και το έλεγα. Μου είχε κολλήσει ένα τραγούδι “Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε”. Έπαθα σοκ, γιατί οι κόρες μου που δεν ακούνε καθόλου ελληνικά και πάνε σε ξένο σχολείο…».

Και συνέχισε λέγοντας: «Πετάχτηκε η μία και με διόρθωσε, δε θα δώσω ποια… Λέω τότε είναι μεγάλο σουξέ, αν έχει φτάσει και στις κόρες μου. Όταν σου μένει είναι επιτυχία, αλλά βλέπω ότι μου βγαίνει παντού. Εγώ εδώ την είδα που έκανε τα backstage στο δικό μας X-Factor…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share