Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Τραγικές στιγμές για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Μετά τον Χατζηνικολάου έπαθα κρίση πανικού…»

Αποκάλυψη τη χειρότερη στιγμή για την ίδια

20 Ιουνίου 2024 22:56
Τραγικές στιγμές για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Μετά τον Χατζηνικολάου έπαθα κρίση πανικού…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν καλεσμένη στην διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού και πήγε εκεί αρκετά αγχωμένη, όπως αποκάλυψε.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε κάποιες αποκαλύψεις που σίγουρα θα συζητηθούν. Η ίδια ανέφερε πως μετά την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου έπαθε κρίση πανικού και εξήγησε το γιατί.

«Δεν το έχω πια με τις συνεντεύξεις, κάποτε το είχα. Η συνέντευξη που έδωσα στον Νίκο Χατζηνικολάου κάνει για δέκα. Το άγχος που είχα, δεν θες να το ξέρεις. Το σκεφτόμουν μια εβδομάδα πριν. Το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη και μόλις τελείωσε η συνέντευξη έπαθα κρίση πανικού. Έπαθα μετά κάτι στο δόντι και με τράβηξε δύο μήνες αυτή η ιστορία, που δεν το θεωρώ τυχαίο.

Προήλθε από την κρίση πανικού. Πιστεύω σε αυτά τα ψυχοσωματικά. Και έχω καταλάβει και το νιώθω ότι είναι υπερβολικό, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω πάθει αυτό το πράγμα με τις συνεντεύξεις, ας μην αναλύσουμε το τι και πώς.

Έχω εκτεθεί πολλές φορές, έχω πει διάφορα πράγματα. Έχουν ασχοληθεί μαζί μου με πράγματα που μπορεί να μην έχω πει ποτέ, έχω λίγο κουραστεί. Αν θες, το θεωρώ κατόρθωμα το ότι πλέον μπορώ να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις. Κανονικά έπρεπε να φας “παντόφλα”. Τρεις μέρες τώρα περνάω δύσκολα, βλέπω εφιάλτες», είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια.

3 χρόνια μετά τον χωρισμό με τη Μακρυπούλια το ομολόγησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Όλα τα χρόνια που ήμασταν μαζί...»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη σχέση, που είχε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, όπως και για τον χωρισμό τους, με το γνωστό τραγουδιστή να έχει αρκετά να αναφέρει για το ζήτημα.

Απόσπασμα από την απάντησή του στο «Κοσμοράδιο» έδειξε το «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου, στο οποίο, ο τραγουδιστής, που δείχνει... να είναι αρκετά ανανεωμένος, αναφέρθηκε στα όμορφα χρόνια που έζησαν μαζί.

Τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τον χωρισμό με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Αρχικά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε: «Ο λόγος είναι ότι αυτά τα χρόνια πέρασαν πολύ όμορφα, χωρίς κόντρες χωρίς διαξιφισμούς. Καλά πάντα σε μια σχέση υπάρχουν οι διαφωνίες και οι καβγάδες αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που έμενε ήταν ένας δυνατός, συναισθηματικός δεσμός».

Στην πορεία, τόνισε για την απόφασή τους να χωρίσουν: «Ήταν στενάχωρο και για τους δύο αλλά ήταν απαραίτητο, είχε κλείσει ο κύκλος, αλλά γιατί να είσαι στα μαχαίρια με έναν άνθρωπο που ήσασταν μαζί τόσα χρόνια και έχεις τόσα ωραία να θυμάσαι;».

Ο χωρισμός του επί 12 χρόνια ζευγαριού έγινε γνωστός τον Αύγουστο του 2021. «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είχαν αναφέρει στις πρώτες τους δηλώσεις, μετά τον χωρισμό τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share