Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Δύσκολες στιγμές για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά: «Δε θα ήμασταν μαζί αν δεν ήταν ο...»

Αποκάλυψη από το ζευγάρι!

19 Ιουνίου 2024 21:24
Δύσκολες στιγμές για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά: «Δε θα ήμασταν μαζί αν δεν ήταν ο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά πριν ξεσπάσει ο σάλος της σειράς «Super Mammy» που πρωταγωνιστούν είχαν παραχωρήσει κοινή συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Το γνωστό ζευγάρι είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του που μετρά 20 χρόνια.

Δείτε επίσης: Πάνω από 55: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Έλενας Τσαβαλιά - Η διαφορά με τον Μάρκο Σεφερλή

Έλενα, έχεις πει ότι αν δεν ήταν ο Χάρης, ο γιος σας, πιθανότατα να μην ήσασταν μαζί με τον Μάρκο.

Έλενα: Φυσικά. Ακόμα κι αν η σχέση κάποια στιγμή φτάσει σε οριακό σημείο, όταν έχεις ένα παιδί, είσαι υποχρεωμένος να το σκεφτείς δεύτερη και τρίτη φορά πριν πεις «το διαλύουμε». Όταν δεν έχεις παιδί, μπορεί να λειτουργήσεις παρορμητικά και να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις.

Δύσκολες στιγμές για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά

Έφτασε ποτέ η σχέση σας σε οριακό σημείο;

Έλενα: Σε τόσο οριακό σημείο όχι. Αλλά αν δεν είχαμε τον Χάρη, ενδεχομένως και με κάτι μικρό να είχαμε φύγει ή εγώ ή ο Μάρκος ή να είχε διαλυθεί η σχέση. Μπορεί ακόμα και κάτι μηδαμινό να σε τρελάνει εκείνη τη στιγμή και να πεις «δεν θέλω άλλο. Φεύγω».

Μάρκος: Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια μετά τη γέννηση του Χάρη περάσαμε πολύ δύσκολα οικονομικά. Φαντάσου ότι ο Χάρης γεννήθηκε το 2004, το 2005 πήρα το Δελφινάριο και ήρθα αντιμέτωπος με μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Όταν τα χρέη είναι δυσβάσταχτα, είναι λογικό να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση ενός ζευγαριού. Αλλά εμείς ούτε τότε περάσαμε κρίση.

Η Έλενα ήταν εκεί, με στήριξε και θεωρώ ότι και με τον Χάρη και χωρίς τον Χάρη θα ήταν εκεί για εμένα. Δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο ούτε να τσακωθούμε ούτε να χωρίσουμε. Απλά με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζει εντελώς η οπτική γωνία που κοιτάς τα πράγματα. Τώρα πια είχαμε οικογένεια και ο στόχος μας ήταν κοινός: Αυτή η οικογένεια να είναι ευτυχισμένη. Μπορώ να πω λοιπόν ότι ο Χάρης μάς ένωσε ακόμα πιο πολύ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share