Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Άνδρας παλαιάς κοπής ο Μπέος: Ξέσπασε εναντίον του Λύτρα και όλοι του βγάζουν το καπέλο

Κανείς δεν περίμενε όσα τρυφερά είπε για τις γυναίκες

19 Ιουνίου 2024 13:21
Άνδρας παλαιάς κοπής ο Μπέος: Ξέσπασε εναντίον του Λύτρα και όλοι του βγάζουν το καπέλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την οργισμένη αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου προκάλεσε η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας, μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Ο δήμαρχος Βόλου σχολίασε την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, επισημαίνοντας πως δεν πρέπει να γίνονται διακρίσεις επειδή κάποιος δράστης είναι επώνυμος. Την ίδια ώρα, Στο πλευρό του Λύτρα ο Αλέξης Κούγιας: «Η ομολογία του έχει ανδρικά χαρακτηριστικά - Απαράδεκτη η ποινική δίωξη»

Αχιλλέας Μπέος

Το ξέσπασμα του Αχιλλέα Μπέου εναντίον του Απόστολου Λύτρα

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στην υπόθεση λέγοντας τα εξής:

«Τυχαίνει να είναι γνωστός μου. Λυπάμαι όμως για την ελληνική δικαιοσύνη και την απόφαση που έλαβε. Η αδικία προς το πρόσωπό μου είναι γνωστή. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Είχαμε ένα ανάλογο περιστατικό στον Βόλο, ίδιο, πριν από πέντε ημέρες. Και πήγε ο δράστης φυλακή. Δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι η δικαιοσύνη. Και να αφήνουν ελεύθερο έναν πιο δημοφιλή. Επίσης, θεωρώ άνανδρο να σηκώνει ένας άνδρας χέρι σε μία γυναίκα. Χωρίς την ύπαρξη μιας γυναίκας, δεν υπάρχει ζωή. Πως μπορείς να απλώνεις χέρι, όποιος κι αν είσαι; Και εγώ είχα νευριάσει με τις γυναίκες μου, πριν χωρίσω. Αλλά δεν υπήρξε καν στην φαντασία μου και στη σκέψη μου, να κάνω κάτι τέτοιο. Είναι ντροπή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share