Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Εκείνη 37 κι αυτός...: Η τεράστια διαφορά ηλικίας της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και του Απόστολου Λύτρα

Από τη rich and famous ζωή στον ξυλοδαρμό και τα δικαστήρια

19 Ιουνίου 2024 12:15
Εκείνη 37 κι αυτός...: Η τεράστια διαφορά ηλικίας της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και του Απόστολου Λύτρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν ένα αξιοζήλευτο ζευγάρι μέχρι την Κυριακή 16/6, όταν και έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι ο Απόστολος Λύτρας συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Η 37χρονη Σοφία Πολυζωγοπούλου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του συζύγου της, που άλλοτε μιλούσε με αγάπη και θαυμασμό, όσο παραχωρούσαν κοινές συνεντεύξεις. «Ο Απόστολος είναι ένας άνθρωπος ευφυής, ευαίσθητος. Εξαιρετικός σύζυγος, καλός μπαμπάς», έλεγε για εκείνον.

Κανείς δεν περίμενε πως ο πιο κοντινός της άνθρωπος, στον οποίον πέρσι του ευχόταν χρόνια πολλά στη γιορτή του πατέρα, ήταν ικανός να της καταφέρει χτυπήματα και κατάγματα σε κεφάλι, μύτη, στόμα και χέρι, μέχρι και κόψιμο στη γλώσσα!

Απόστολος Λύτρας και Σοφία Πολυζωγοπούλου

Απόστολος Λύτρας - Σοφία Πολυζωγοπούλου: Η γνωριμία και η κόρη τους

Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου έχουν μαζί μια κόρη, επτά ετών, ενώ ο ποινικολόγος έχει και δυο μεγαλύτερες κόρες από τον προηγούμενο γάμο του.

Απόστολος Λύτρας και Σοφία Πολυζωγοπούλου με την κόρη τους

«Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών και δεν αργήσαμε να κάνουμε οικογένεια με ένα παιδί. Έχω δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο μου. Τι θα μπορούσε να πει η γυναίκα μου, ότι είμαι εγωιστής; Ότι εκνευρίζομαι εύκολα. Τη σύζυγό μου τη Σοφία τη θαυμάζω, είναι πάνω στην οικογένεια και το παιδί της και στηρίζει έμενα. Όταν διαφωνούμε σε κάτι, μη λέμε ψέματα, βγαίνει ο δικηγόρος από μέσα μας», είχε δηλώσει τότε ο Απόστολος Λύτρας.

Η διαφορά ηλικίας

Αξιοσημείωτο είναι ότι το ζευγάρι, που είναι και οι δύο δικηγόροι και μάλιστα συνεργάζονται στενά, έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας. Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Λύτρας είναι 52 χρονών ενώ η Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι 37. Τους χωρίζουν δηλαδή 15 χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share