Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Μετά από 3 μήνες μπήκε οριστικά ένα τέλος για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Μην περιμένετε κανένα θαύμα με την υγεία του, θα χρειαστεί πια...»

Τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή

19 Ιουνίου 2024 11:52
Μετά από 3 μήνες μπήκε οριστικά ένα τέλος για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Μην περιμένετε κανένα θαύμα με την υγεία του, θα χρειαστεί πια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει εδώ και σχεδόν τρεις μήνες μια μεγάλη μάχη, ώστε να κρατηθεί ζωντανός, και καθημερινά δείχνει, σιγά σιγά, να τα καταφέρνει, με την ασιοδοξία να είναι συγκρατημένη για τον αγαπημένο τραγουδιστή, ελπίζοντας πως στο τέλος θα βγει νικητής, με τους συγγενείς του ακόμη να παλεύουν για να τον βοηθήσουν.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε και σήμερα (19/6) στο «Πρωινό», ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας του καλλιτέχνη και τονίζοντας, ότι μόνο θαύματα δεν πρέπει να περιμένουμε και, αντιθέτως, θα χρειαστεί πολύς καιρός ακόμη, για να δούμε να έρχεται κάποια σοβαρή εξέλιξη προς το θετικό.

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

«Ο Δημήτρης Κόκοτας ανταποκρίνεται, όπως είχαμε πει ξανά και χωρίς ουσιαστικά να έχουμε κάτι να προσθέσουμε, στα επώδυνα ερεθίσματα και το κάνει κανονικά. Γίνονται καθημερινά απεικονιστικές εργαστηριακές εξετάσεις, για να βλέπουμε την κατάστασή του, και θέλει πολύ χρόνο ακόμη.

Εξαρτάται από τον οργανισμό του ασθενούς, δεν πρέπει να περιμένουμε θαύματα. Συνεχίζουμε να περιμένουμε όλοι, για να δούμε μια καλύτερη κατάσταση, οι γιατροί κάνουν όσα μπορούν προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share