Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Το άγνωστο δράμα του Βασίλη Καρρά: «Τον απήγαγαν στο Αγρίνιο, ο στόχος τους ήταν...» (video)

Κάτι που δε γνώριζε κανείς...

19 Ιουνίου 2024 10:30
Το άγνωστο δράμα του Βασίλη Καρρά: «Τον απήγαγαν στο Αγρίνιο, ο στόχος τους ήταν...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη βιογραφία του Βασίλη Καρρά, «Καλησπέρα και καλή βραδιά», έγραψε ο Θάνος Κανούσης, ο οποίος καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην...περιβοήτη απαγωγή του αείμνηστου τραγουδιστή.

Ο Θάνος Κανούσης είπε: «Είδα πολλές φορές τον Βασίλη να κλαίει όταν γράφαμε τη βιογραφία του. Νομίζω πως θα γίνει ταινία η ζωή του. Ο Βασίλης πέρασε πολύ δύσκολα φτωχικά χρόνια, πουλούσε λαχεία, κουλούρια… Το σημείωμα για τη γυναίκα του μού το άφησε έξι μήνες πριν φύγει από τη ζωή, όταν είχε μπει για πρώτη φορά στην εντατική».

Δείτε επίσης: Χαμογελά από ψηλά ο Βασίλης Καρράς: Έγινε η παρουσίαση βιβλίου με τη βιογραφία του - Παρούσες οι κόρη του και η σύζυγός του (photos)

«Όταν έφυγε ο Βασίλης, καθίσαμε με τη Χριστίνα και διαβάσαμε πάλι το βιβλίο από την αρχή, αλλά εκεί της διάβασα και το σημείωμα αυτό», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Αυτό έγινε στο Αγρίνιο. Ήταν πρώτο όνομα ο Βασίλης και στο χωριό εκεί υπήρχε πανηγύρι. Υπήρχαν άλλα δύο μαγαζιά και δύο επώνυμοι τραγουδιστές που θα τραγουδούσαν. Πήγαν δύο τύποι που του συστήθηκαν ως καπνέμποροι και του είπαν να τον πάνε εκεί που θα τραγουδούσε. Στο δρόμο, έκαναν δεξιά το αυτοκίνητο, σε κάτι καλαμπόκια, βγαίνουν 5-6 με πιστόλια, τον παίρνουν και τον πάνε σε ένα ακατοίκητο χωριό, για να μην τραγουδήσει, όπως και δεν τραγούδησε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share