Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Κατάθεση ψυχής από Κατερίνα Καινούργιου: «Ολοκλήρωσα 22 χρονών, οι γονείς μου ευθύνονται για αυτό» (video)

«Θυμάμαι όταν έλειπε η μαμά μου και ο μπαμπάς μου είχε τα θέματά του...»

18 Ιουνίου 2024 16:06
Κατάθεση ψυχής από Κατερίνα Καινούργιου: «Ολοκλήρωσα 22 χρονών, οι γονείς μου ευθύνονται για αυτό» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια αρκετά προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», το πρωί της Τρίτης (18/6).

Η παρουσιάστρια, με αφορμή όσα συζήτησε σε βίντεο η Σοφία Μουτίδου με την κόρη της, Δήμητρα, που βρίσκεται στην εφηβεία, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ολοκλήρωσε για πρώτη φορά τις ερωτικές της επαφές όταν ήταν 21-22 ετών, καθώς ένιωθε ενοχές όσο μεγάλωνε.

Δείτε επίσης: Θέλησε να το αλλάξει όμως ο πλαστικός έριξε άκυρο: Το σημείο του σώματός της που θα ήθελε διαφορετικό η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε τη σημασία που έχει να μιλούν οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους για τα συγκεκριμένα θέματα και να τα βοηθούν. Όπως συμπλήρωσε, η δική της εμπειρία ήταν πολύ δυσάρεστη, ειδικά όταν είχε πρώτη φορά έμμηνο ρήση και δεν ήξερε τι ακριβώς συνέβαινε.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

«Γενικότερα αυτό ισχύει και πολλά παιδιά φοβούνται να μιλήσουν για τη σεξουαλική τους ζωή μπροστά στους γονείς. Την πρώτη φορά που ολοκλήρωσα τις επαφές μου ήμουν 21 στα 22. Δεν είναι νωρίς, άλλα κορίτσια μπορεί και λιγότερο. Θα σας εξηγήσω γιατί. Με είχαν μεγαλώσει με έναν τρόπο που το θεωρούσα κάτι κακό και το ένιωθα σαν ενοχή. Αν μελλοντικά δεν δούλευα, μπορεί να μου είχε βγει πολύ διαφορετικά» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θεωρώ ότι τα κορίτσια είναι καλύτερο να μιλάνε καλύτερα με τη μαμά τους για κάτι τέτοιο κι ίσως τα αγόρια με τον μπαμπά. Καλό θα ήταν να αρχίσουν από τα 12 και μετά να τους μαθαίνουν κάποια πράγματα. Θα σας μιλήσω για τη δική μου εμπειρία, επειδή θίγει ένα σοβαρό θέμα, οι γονείς μου ντρέπονταν να μιλήσουν για αυτά τα θέματα κι είχαν μία άλλη νοοτροπία. Θυμάμαι όταν έλειπε η μαμά μου και ο μπαμπάς μου είχε τα θέματά του, ότι την πρώτη φορά που μου ήρθε η έμμηνος ρήση, ήμουν στο αεροδρόμιο και δεν ήξερα τι μου συνέβαινε. Πήγαινα στον παππού μου και ντρεπόμουν. Δεν ήξερα ότι μετά από αυτό μπορεί να μείνεις έγκυος. Πρέπει να πεις σε ένα παιδί ότι πρέπει να είναι προσεκτικό», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share