Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Το αποκάλυψαν 20 χρόνια μετά Αθηνά Μαξίμου και Αιμίλιος Χειλάκης: «Κρύβαμε ότι ήμασταν ζευγάρι γιατί...» (video)

«Προσπαθούσαμε να...»

14 Ιουνίου 2024 23:08
Το αποκάλυψαν 20 χρόνια μετά Αθηνά Μαξίμου και Αιμίλιος Χειλάκης: «Κρύβαμε ότι ήμασταν ζευγάρι γιατί...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκαν η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης, δίνοντας μια από κοινού συνέντευξη.

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με αφορμή την περιοδεία της παράστασης «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» που πρωταγωνιστούν μαζί.

Η γνωστή ηθοποιός είπε πως πολλές φορές την περνάνε για «ξινή» και απρόσιτη: «Δίνω την εντύπωση της σκληρής. Πιστεύω λόγω της συστολής μου, περνάει ότι είμαι απρόσιτη. Φέτος στους Πανθέους μου έλεγαν “πώς είσαι έτσι, τι ξινίλα είναι αυτή;”».

Η Αθηνά Μαξίμου αναφέρθηκε στην σχέση τους, λέγοντας: «Δε συμφωνούμε σε όλα, διαφωνούμε συχνά, αλλά πιστεύω πως αυτό μας φέρνει πιο κοντά. Το να μιλάμε ο ένας στον άλλον, βοηθάει τη σχέση».

Με τον Αιμίλιο Χειλάκη να απαντά χιουμοριστικά: «Κάνουμε δημιουργικά debate, δε μαλώνουμε. Λέμε ο ένας την άποψή μας στον άλλον. Δεν έχουμε προσωπική ατζέντα αλλά συζητάμε για τα πάντα μαζί».

Η Αθηνά Μαξίμου θα πει πως το σοφό είναι να ξέρεις πότε να κάνεις πίσω γιατί ο καθένας θεώρει κάτι άλλο σωστό. «Παλιά μπορεί να επέμενα για κάτι, αλλά τώρα δεν επιμένω, γιατί καταλαβαίνω πως ο καθένας θέλει τη δική του προεργασία».

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και καθώς και οι δύο βρίσκονται στον ίδιο καλλιτεχνικό χώρο, μίλησαν για τον ανταγωνισμό που μπορεί να υπάρξει μεταξύ τους.

«Τον ανταγωνισμό τον σταμάτα ο θαυμασμός. Όταν θαμάζεις τον άλλον θέλεις να πάρεις τα καλύτερά του στοιχεία και δεν τον ανταγωνίζεστε», λέει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Όταν βρίσκεσαι σε μία σχέση και δε χαίρεσαι που είσαι μαζί του, δε γίνεται. Το ίδιο συμβαίνει και στο θέατρο», πρόσθεσε η Αθηνά Μαξίμου.

«Μετά από χρόνια, που είχαμε αλλάξει και οι δύο, συζητήσαμε το εάν ταιριάζουμε όπως έχουμε γίνει, και είπαμε ναι. Είμαστε σύζυγοι και είμαστε κάτω από τον ίδιο ζυγό και σηκώνουμε τα βάρη μαζί. Αυτό είναι το νόημα. Κανείς δεν κάνει πίσω στα προβλήματα, τα βλέπαμε και τα αντιμετωπίζαμε», κατέληξε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Με ρωτάγαμε πάντα και μου έλεγαν “δουλεύεις πάλι με την Αθηνά;”. Προσπαθούσαμε να το προστατέψουμε και κρύβαμε πως ήμασταν ζευγάρι. Είμαστε μαζί 20 χρόνια», πρόσθεσε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share