Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Σκληρή αλήθεια για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Πριν το διαλύσουμε μεταξύ μας...»

«Όταν έχεις παιδί, είσαι υποχρεωμένος να το σκεφτείς και δεύτερη και τρίτη φορά...»

14 Ιουνίου 2024 17:47
Σκληρή αλήθεια για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Πριν το διαλύσουμε μεταξύ μας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια βαθιά εξομολόγηση για την πορεία του γάμου τους έκαναν από κοινού ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!».

Η ηθοποιός, ανάμεσα σε όσα είπε, ανέφερε και πως σε περίπτωση που δεν είχαν αποκτήσει παιδί, εκείνη και ο Μάρκος Σεφερλής πιθανότατα θα είχαν χωρίσει.

«Ακόμα κι αν η σχέση φτάσει κάποια στιγμή σε οριακό σημείο, όταν έχεις παιδί, είσαι υποχρεωμένος να το σκεφτείς και δεύτερη και τρίτη φορά, πριν πεις "το διαλύουμε". Όταν δεν έχεις παιδί, μπορεί να λειτουργήσεις παρορμητικά και να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης: Μετά από 20 χρόνια, τεράστιες χαρές στην οικογένειά τους: Τρισευτυχισμένοι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η σχέση τους δεν έφτασε ποτέ σε τόσο οριακό σημείο, όμως θεωρεί πως καμιά φορά ακόμα και κάτι μηδαμινό μπορεί να σε κάνει να τα «τινάξεις όλα στον αέρα».

«Αν δεν είχαμε τον Χάρη, ενδεχομένως και με κάτι μικρό ή εγώ ή ο Μάρκος να είχαμε φύγει ή να είχε διαλυθεί η σχέση μας. Μπορεί ακόμα και κάτι μηδαμινό να σε τρελάνει και να πεις "δεν θέλω άλλο"», τόνισε η Έλενα Τσαβαλιά.

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά

Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε κι εκείνος τη δική του οπτική. «Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε πολύ δύσκολα τα πρώτα χρόνια σε οικονομικό επίπεδο, μετά τη γέννηση του Χάρη. Ο Χάρης γεννήθηκε το 2004, το 2005 πήρα το Δελφινάριο κι ήρθα αντιμέτωπος με πολλά οικονομικά προβλήματα. Όταν τα χρέη είναι δυσβάσταχτα, είναι λογικό να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση ενός ζευγαριού, αλλά ούτε τότε περάσαμε κρίση. Η Έλενα ήταν εκεί, με στήριξε και θεωρώ ότι και με τον Χάρη και χωρίς τον Χάρη, θα ήταν εκεί για εμένα. Δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο να τσακωθούμε ή να χωρίσουμε. Απλά, με τον ερχομό ενός παιδιού, αλλάζει εντελώς η οπτική γωνία που βλέπεις τα πράγματα. Τώρα πια έχουμε οικογένεια και ο στόχος μας ήταν κοινός: Αυτή η οικογένεια να είναι ευτυχισμένη. Μπορώ να πω λοιπόν ότι ο Χάρης μάς ένωσε ακόμα περισσότερο», δήλωσε ο γνωστός κωμικός.

Τέλος, η Έλενα Τσαβαλιά αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, όταν και «τσακώθηκε» με θαυμάστρια του Μάρκου Σεφερλή, η οποία τον φλέρταρε μπροστά της.

«Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη, όταν ήμουν έγκυος στον Χάρη. Οι ορμόνες μου ήταν στο κόκκινο, αλλά κι η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν παραπάνω προκλητική απ' ότι θα έπρεπε. Και παρόλο που της είπαν ότι απέναντι ήταν η γυναίκα του και θα έπρεπε να φέρεται πιο κόσμια, εκείνη συνέχισε να με αγνοεί. Δεν ανέχομαι ούτε να με προσβάλλουν, αλλά ούτε να με αγνοούν. Οπότε, έκανα αισθητή την παρουσία μου», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share