Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

«Ξέσπασε» σε κλάματα η Έλενα Αθανασοπούλου: «Δεν φοβήθηκα να καταγγείλω το σκηνοθέτη, θα δικαιωθώ»

Η κατάθεση ψυχής της ηθοποιού για την υπόθεση με τον Κώστα Κωστόπουλο

14 Ιουνίου 2024 14:51
«Ξέσπασε» σε κλάματα η Έλενα Αθανασοπούλου: «Δεν φοβήθηκα να καταγγείλω το σκηνοθέτη, θα δικαιωθώ»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Έλενα Αθανασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Σουσού» και συγκίνησε με όσα ανέφερε για την υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου, που δικαιώθηκε στην καταγγελία για το βιασμό της.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Έλενα Αθανασοπούλου «λύγισε» περιγράφοντας πως ενημέρωσε τους γονείς της για τον βιασμό της.

Η κατάθεση ψυχής της Έλενας Αθανασοπούλου

«Η μητέρα μου το έμαθε πρώτη. Ένιωθα οργή τότε, μετά με προσέγγισαν κάποιες γυναίκες κι έμαθα κι άλλα περιστατικά. Όταν ανακάλυπτα ότι δεν είμαι μόνη σε όλο αυτό, ένιωθα ακόμα πιο δυνατή. Οπότε δεν μπορούσε να με σταματήσει κανείς. Τελευταίος το έμαθε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου το βίωσε πολύ χειρότερα απ’ ότι εγώ», ανέφερε η Έλενα Αθανασοπούλου.

Όσο για την έντονη στιγμή με τον πατέρα της: Κάποια στιγμή μού φώναξε και ένιωσα κακοποιημένη και του είπα ότι “τι κάνεις εκεί ρε; Εγώ ετοιμάζομαι να καταγγείλω αυτό και αυτό και εσύ μου φωνάζεις; Ξέρεις τι έχω πάθει εγώ;” Του κόπηκαν τα πόδια και μου είπε “γιατί δεν μου το είπες;”. Του είπα ότι δεν ήταν εύκολο να του το πω τότε. Μου είπε “κάνε ότι θέλεις, είμαι δίπλα σου, σε στηρίζω” κι έτσι ξεκίνησε. Ο πατέρας μου είναι ο πιο διαλυμένος όλων» ανέφερε η Έλενα Αθανασοπούλου καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Open.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share