Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Συγκινεί η Άννα Φλωρινιώτη για το χαμό του πατέρα της: «Έστελνα μηνύματα στο κινητό του και...» (video)

Με αφορμή τον ένα χρόνο από το θάνατό του

14 Ιουνίου 2024 15:25
Συγκινεί η Άννα Φλωρινιώτη για το χαμό του πατέρα της: «Έστελνα μηνύματα στο κινητό του και...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόρη του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, Άννα Φλωρινιώτη, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και προκάλεσε συγκίνηση με τα όσα είπε, με αφορμή τον ένα χρόνο από το θάνατο του πατέρα της και έξι μήνες από την απώλεια του αδερφού της, Νίκου.

Στην αρχή, ανέφερε: «Το βράδυ όταν πηγαίνω σπίτι είναι δύσκολο πολύ. Η μαμά μου είναι χάλια. Παλεύουμε και οι δύο. Η μία στηρίζει την άλλη, αναλόγως ποια είναι πιο ευάλωτη. Όταν έπαθα αυτό το μεγάλο κακό δεν ήθελα κανέναν δίπλα μου. Ήθελα μόνο τους φίλους μου που είχα από παιδάκι κι αυτούς είχα βέβαια και τους έχω πάντα. Δεν ήθελα σύντροφο».

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Κατέρρευσε» η Μάχη Φλωρινιώτη: «Σαν μάνα δεν μπορούσα να πω στο παιδί μου ότι αυτό που συμβαίνει είναι κάτι πολύ σοβαρό - Με κατακρίνουν...»

Στην συνέχεια, μίλησε για την ανασφάλεια που νιώθει εξαιτίας της μοναξιάς της: «Όσο περνάει ο καιρός αρχίζω και νιώθω και την ανασφάλεια ότι είμαι μόνη μου και δεν έχω στήριγμα, γιατί τα έχω φορτωθεί όλα εγώ. Αρχίζω να έχω την ανάγκη να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, να με στηρίζει έστω ψυχολογικά».

Επιπρόσθετα, τόνισε ότι φοράει το κραγιόν που άρεσε στον μπαμπά της: «Φοράω το κόκκινο κραγιόν που άρεσε στον μπαμπά μου. Βέβαια, δεν του άρεσαν τα μαύρα. Βλέπω καθημερινά στον ύπνο μου τον μπαμπά και τον αδελφό μου».

Το σημείο, όμως, που η Άννα Φλωρινώτη συγκίνησε είναι το εξής: «Δεν έχω σβήσει το τηλέφωνο του αδελφού μου και του μπαμπά μου από τον τηλεφωνικό μου κατάλογο. Τα κινητά και των δύο τα έχω σπίτι. Στην αρχή έστελνα μηνύματα στο κινητό του πατέρα μου και απαντούσα μόνη μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share