Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Εκτός ορίων ο Αλέξης Κούγιας για τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Ας μετρήσει με πόσους έχει πάει στη ζωή του, υπάρχουν άνθρωποι και...» (video)

Χυδαία επίθεση

13 Ιουνίου 2024 14:22
Εκτός ορίων ο Αλέξης Κούγιας για τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Ας μετρήσει με πόσους έχει πάει στη ζωή του, υπάρχουν άνθρωποι και...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα δικαστήρια, τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ δεν έλειψε και το χυδαίο ξέσπασμα προς τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Ξέσπασμα» Αλέξη Κούγια κατά Λιάγκα: «Σίχαμα, υποκείμενο, να απολυθεί άμεσα»!

«Ο λόγος που έχει γίνει -για πρώτη φορά στην καριέρα μου- αφαίρεση της αδείας, ήταν όταν ήμουν στο νοσοκομείο για να κάνω την αφαίρεση του καρκίνου, ο Δημήτρης και ο Γιάννης Λιγνάδης δημοσιοποίησαν στο site του γραφείου των φερομένων ως βιασθέντων για να δείξουν ποια είναι η ποιότητα αυτών που κατήγγειλαν τον Λιγνάδη και για τους οποίους αθωώθηκε. Εγώ αρνήθηκα ότι τις παραχώρησα αλλά το έκαναν πράγματι οι συνεργάτες του γραφείου μου. Αυτό θεωρήθηκε συμπεριφορά που έπρεπε να τιμωρηθώ και τιμωρήθηκα με μία ποινή που μου επέβαλε ο Σύλλογος» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Για τον Λάκη Λαζόπουλο

Για την αντιδικία με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την ηθική μου εξόντωση επί πολλά χρόνια, έχει και το θράσος να κάνει μηνύσεις εναντίον μου. Δε μπορούσα ποτέ να διανοηθώ ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει ευεργετηθεί από εμένα, που αντί να με ευγνωμονεί, να προσπαθεί να με καταστρέψει. Δε θα είμαι σε αυτό το δικαστήριο».

Το ξέσπασμα προς τον Μπιμπίλα

Όσο για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Μην ασχολείστε με τον Μπίμπιλα! Ας μετρήσει με πόσους έχει πάει στη ζωή του όπως είπε. Ασχολούμαστε με ανθρώπους που οικοδόμησαν προσωπικότητες πάνω σε δυστυχίες».

Ενώ πρόσθεσε: «Δεν τον ήξερα, τον έμαθα επειδή ήταν πρόεδρος του ΣΕΗ και επειδή παρενεβαινε σε υποθέσεις του metoo χωρίς να είναι καν παράγοντας. Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι σε αυτή τη ζωή, αλλά υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share