Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

«Ξέσπασε» σάλος για την Πάολα: «Ήταν προκλητική, μας απογοήτευσε...»

Καταγγελίες για τη στάση της τραγουδίστριας

13 Ιουνίου 2024 14:00
«Ξέσπασε» σάλος για την Πάολα: «Ήταν προκλητική, μας απογοήτευσε...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Πάολα είδε το νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδά στη Θεσσαλονίκη, να σφραγίζεται λόγω υχορύπανσης, με κάτοικο της περιοχής της συμπρωτεύουσας να μιλά στο Πρωινό για το περιστατικό.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο η Πάολα στη Θεσσαλονίκη σφραγίστηκε από τη Δημοτική Αστυνομία της πόλης μετά από καταγγελίες των κατοίκων για ηχορύπανση.

Ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε ότι παρά το σφράγισμα του κέντρου, στην ιστοσελίδα του μαγαζιού στα social media εμφανίζεται ανάρτηση ότι αύριο Παρασκευή (14/6), η Πάολα θα τραγουδήσει κανονικά.

Οι καταγγελίες εναντίον της Πάολα για την ηχορύπανση και τη στάση της

Κάτοικος της περιοχής είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1: «Πρόκειται για μια επιχείρηση που έλαβε από το Δήμο Θεσσαλονίκης άδεια για μουσικές παραστάσεις. Στην πραγματικότητα, όμως, πίσω από αυτήν την άδεια λειτουργεί ένα κανονικό νυχτερινό κέντρο, το οποίο προκαλεί τεράστια ηχορύπανση γιατί είναι τελείως υπαίθριο».

Και πρόσθεσε: «Έλαβαν άδεια για μουσική παράσταση που θα τελειώνει στις 11 η ώρα και αυτοί στην πραγματικότητα ξεκινούν στις 11 και φτάνουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός, δεν αντιμετωπίζεται».

Και σε άλλο σημείο είπε: «Μας απογοήτευσε και η στάση της ίδιας της καλλιτέχνιδας, η οποία προέβη σε εκφράσεις και σχόλια απαράδεκτα. Χρησιμοποίησε και ύβρεις, ήταν προκλητική, υπονοώντας ότι θα κάνει ό,τι θέλει επειδή απλά μπορεί. Είναι τουλάχιστον περιφρονητικό απέναντι στον κόσμο που την επόμενη μέρα πρέπει να πάει στη δουλειά του. Περιμέναμε από την πλευρά της κατανόηση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share