Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Κατέρρευσε ο Σάκης Ρουβάς στο πλευρό της Κάτιας Ζυγούλη: «Ζούσαμε 5 άτομα σε 45 τετραγωνικά…»

«Το διαζύγιο δυσκόλεψε τα πράγματα...»

12 Ιουνίου 2024 18:29
Κατέρρευσε ο Σάκης Ρουβάς στο πλευρό της Κάτιας Ζυγούλη: «Ζούσαμε 5 άτομα σε 45 τετραγωνικά…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη πολύτεκνη οικογένεια. Μπορεί το ζευγάρι να ζει πλουσιοπάροχα, ωστόσο σύμφωνα με τον τραγουδιστή τίποτα δεν του χαρίστηκε, καθώς πέρασε μεγάλες δυσκολίες ειδικά στην παιδική του ηλικία.

Ο ίδιος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη είχε εξηγήσει στο παρελθόν τους λόγους που η οικογένειά του είχε μόνο τα απαραίτητα και δεν υπήρχε καμία άνεση. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του τραγουδιστή μετά το τραγούδι.

Η συνέντευξη του Σάκη Ρουβά

Περίγραψέ μου μια δύσκολη στιγμή της ζωής σου.

«Έχω περάσει μέσα από δύσκολες καταστάσεις σε διάφορες φάσεις της ζωής μου. Πιστεύω όμως ότι οι δυσκολίες της παιδικής ηλικίας είναι αυτές που αφήνουν σε όλους μας τις πιο έντονες καταγραφές και καθορίζουν το υπόλοιπο της ζωής μας.

Μεγάλωσα χωρίς καμία άνεση έχοντας μόνο τα απαραίτητα: ζούσαμε πέντε άτομα σε 45 τ.μ., ουσιαστικά σ’ ένα δωμάτιο όπου έσταζε. Επιπλέον, ήρθε και το διαζύγιο των γονιών μου και δυσκόλεψε τα πράγματα ακόμη περισσότερο. Η ουσία είναι πως μετά, αφού ενηλικιωθείς και πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, θέλεις να αυτοϊαθείς, να δυναμώσεις, να πας παρακάτω. Να βρεις τον δικό σου τρόπο εξέλιξης»

Κατέρρευσε ο Σάκης Ρουβάς στο πλευρό της Κάτιας Ζυγούλη

Υπήρξαν στιγμές που όλο αυτό σου έφερε ψυχική ανισορροπία;

«Nαι, υπήρξαν στιγμές που έχασα την προσωπική μου ισορροπία. Το περιβάλλον και οι συνθήκες που ήταν δραματικά διαφορετικά για μένα με έκαναν να περάσω από δύσκολες φάσεις. Από κει που ήμουν ένας νέος αθλητής που ήξερε να αγωνίζεται και να κοιμάται νωρίς βρέθηκα σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό. Οι αθλητές βοηθάνε ο ένας τον άλλον και έχουν ευγενή άμιλλα μεταξύ τους.

Η αλλαγή, λοιπόν, από το προστατευμένο αθλητικό περιβάλλον της Κέρκυρας με την πειθαρχία του πρωταθλητισμού στην Αθήνα με τον κόσμο της δισκογραφίας ήταν τεράστια. Είχα να αντιμετωπίσω πολύ διαφορετικά πρόσωπα και καταστάσεις, να μάθω να διαχειρίζομαι τη φήμη μου και να δουλεύω 7 μέρες και νύχτες την εβδομάδα! Όλα αυτά εν μέσω αδηφάγων media που αγνοούσα μέχρι τότε.

Όλο αυτό με σόκαρε, με έκανε καχύποπτο απέναντι στους ανθρώπους και αγοραφοβικό, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να απολαύσω αυτό που μου συνέβαινε. Παράλληλα, η επικοινωνία με τον κόσμο με απογείωνε και ο κόσμος ήταν πάντα η απάντηση στο αν έχω κάνει τις σωστές επιλογές. Ήταν η δύναμή μου!»

Πώς είναι ο Σάκης Ρουβάς στο σπίτι;

«Ένας κανονικός μπαμπάς μιας πολυμελούς οικογένειας. Ζω με την Κάτια και τα παιδιά κάθε τους βήμα και δραστηριότητα, παίζουμε, διασκεδάζουμε, διαβάζουμε και ταξιδεύουμε όλοι μαζί»

Η Κάτια ήταν κομβικό σημείο στη ζωή σου; Έχετε περάσει δυσκολίες;

«Με την Κάτια αισθάνθηκα από την αρχή έναν μαγνητισμό. Για να επιλέξεις έναν άνθρωπο με τον οποίο θα συμπορευτείς και θα κάνεις μαζί του παιδιά πρέπει πραγματικά να το θέλεις. Είναι η σύντροφος που με γειώνει και με απογειώνει και μια καταπληκτική μητέρα που με κάνει περήφανο. Στα τόσα χρόνια που είμαστε μαζί ευνόητο είναι ότι υπήρξαν και δυσκολίες. Η δυναμική και η αλήθεια της σχέσης μας, όμως, είναι πάντα πιο ισχυρή και ουσιαστική».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share