Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

«Αδειάζει» τη μάνα του ο Τσιτσιπάς για χάρη της Μπαντόσα: «Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε για τη σύντροφό μου» (video)

Έπεσε παντόφλα;

11 Ιουνίου 2024 14:15
«Αδειάζει» τη μάνα του ο Τσιτσιπάς για χάρη της Μπαντόσα: «Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε για τη σύντροφό μου» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη μητέρα του, για χάρη της συντρόφου του, Πάουλα Μπαντόσα, μετά από όσα είπε για εκείνη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο «Πρωινό» μετά την επιστροφή του από το Ρολάν Γκαρός. Ο Έλληνας τενίστας ήρθε στην Ελλάδα για μία εβδομάδα μαζί με τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα.

Μεταξύ άλλων, απάντησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις της μητέρας του, η οποία επεσήμανε ότι η αγαπημένη του γιου της δεν έχει αυτοπεποίθηση.

«Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε η μητέρα μου»

«Δεν έχω την ευκαιρία να έρχομαι συχνά στην Ελλάδα, οπότε θα ξεκουραστώ. Το Ρολάν Γκαρός πήγε σχετικά εντάξει. Φυσικά, πίστευα ότι θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα, κυρίως λόγω των αποτελεσμάτων. Τα έδωσα όλα 100%», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Ήρθατε στην Ελλάδα με την κα. Μπαντόσα και έτσι δίνετε τέλος στις φήμες χωρισμού…», του είπε η δημοσιογράφος, με τον ίδιο να απαντά: «Ναι, σωστά. Αυτό έχει γίνει εδώ και μερικές εβδομάδες».

«Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε η μητέρα μου. Η κα. Μπαντόσα έχει πάρα πολλή αυτοπεποίθηση και δυστυχώς πρέπει να φύγουμε αυτή τη στιγμή. Με συγχωρείτε. Είμαι φανταστικά, το ίδιο και η Πάουλα. Αυτά τα πράγματα είναι αστεία», συμπλήρωσε επίσης ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share