Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Άκρα του τάφου σιωπή για την Κέιτ Μίντλετον: Ζει πλέον απομονωμένη, δε θέλει ούτε τον Ουίλιαμ να δει

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για την πριγκίπισσα

30 Μαΐου 2024 16:41
Άκρα του τάφου σιωπή για την Κέιτ Μίντλετον: Ζει πλέον απομονωμένη, δε θέλει ούτε τον Ουίλιαμ να δει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν πρόκειται να δώσει το παρόν στην εκδήλωση Colonel’s Review η Κέιτ Μίντλετον, παρά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν για το αντίθετο.

Πρόκειται για την τελετουργική στρατιωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου στο Λονδίνο. Σ’ αυτήν, παραδοσιακά, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που κατέχει και τον τίτλο του συνταγματάρχη των Ιρλανδών Φρουρών, επιθεωρεί και χαιρετά τα στρατιωτικά αγήματα που προετοιμάζονται για τη διεθνούς φήμης στρατιωτική εκδήλωση Trooping the Colour.

Δείτε επίσης: Στο φως η αλήθεια για την Κέιτ Μίντλετον: «Υπό άκρα μυστικότητα η πριγκίπισσα...» - Η αγωνία του Παλατίου

Δεν υπάρχει ενημέρωση για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έχει κάνει καμία επίσημη δημόσια εμφάνιση από το περασμένο Δεκέμβρη. Τον Φεβρουάριο, η ίδια, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματός της, αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία. Από τότε δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από το παλάτι για την κατάσταση της υγείας της ενώ είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Κέιτ Μίντλετον

Τον Φεβρουάριο, το βρετανικό υπουργείο Άμυνας εμφανίστηκε να επιβεβαιώνει την παρουσία της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην εκδήλωση Colonel’s Review, αλλά στη συνέχεια αφαίρεσε την ανακοίνωση από τον ιστότοπό του. Τον ρόλο της θα αναλάβει ο αντιστράτηγος Τζέιμς Μπάκναλ.

Αντιθέτως, στην εκδήλωση Trooping the Colour, όπου γιορτάζονται τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού μονάρχη και θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου, το παρόν θα δώσει ο βασιλιάς Κάρολος μαζί με τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλλα. Φέτος όμως δεν θα είναι έφιππος, όπως συνηθίζεται, αλλά καθισμένος στην βασιλική άμαξα καθώς ως γνωστόν και ο ίδιος έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπεία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share