Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Το έκανε γνωστό ο Αϊβάζης για Κορινθίου: «Είχαμε και οι 2 σχέση και γυρνάει η τύπισσα και μου λέει “Γεια σου, είμαι η Μαρία”» (video)

«Γυρνώντας στην Αθήνα, βγαίναμε μόνο, μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε στα χιόνια...»

30 Μαΐου 2024 14:03
Το έκανε γνωστό ο Αϊβάζης για Κορινθίου: «Είχαμε και οι 2 σχέση και γυρνάει η τύπισσα και μου λέει “Γεια σου, είμαι η Μαρία”» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την ιδιαίτερη γνωριμία του με τη Μαρία Κορινθίου μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης, καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε στην Τζένη Θεωνά ότι όταν γνωρίστηκε με τη σύζυγό του, τόσο εκείνος όσο και εκείνη βρίσκονταν σε σχέση.

«Γυρνάει η τύπισσα και μου λέει: "Γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία"»

Όπως υπογράμμισε ο Γιάννης Αϊβάζης, «γνωριστήκαμε στην Κύπρο, όταν εγώ ήμουν σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα. Στο ενδιάμεσο μεταξύ πρώτης και δεύτερης παράστασης, υπήρχε κενό και με προσκάλεσαν να δώσω ένα βραβείο. Εκείνη καθόταν με τον Ιωσήφ Μαρινάκη.

Γυρνάει η τύπισσα και μου λέει: "Γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία". Αυτό ήταν. Ήταν κάτι ωραίο και μαγικό. Είχε η Μαρία σχέση τότε, αλλά είχα κι εγώ. Γυρνώντας στην Αθήνα, βγαίναμε μόνο και υπήρξε αυτή η έλξη. Μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε στα χιόνια. Είχαμε φροντίσει να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας».

Διαβάστε επίσης: Κατάθεση ψυχής από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Η Μαρία Κορινθίου με είχε απειλήσει τότε να...» (video)

Το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου

Σχετικά με το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή, ο ηθοποιός σημείωσε πως «αν είναι όπως το θέλουμε εμείς κι αν μας ικανοποιεί, και όχι απλά να είναι κάτι για να είναι, μπορεί και να το κάνουμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share