Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Εν εξάλλω ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Έχουμε δυο παιδιά και ζητούν να μάθουν! Μέχρι χθες αγκάλιαζες τη μητέρα τους» (video)

Ράκος ο παρουσιαστής

30 Μαΐου 2024 12:40
Εν εξάλλω ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Έχουμε δυο παιδιά και ζητούν να μάθουν! Μέχρι χθες αγκάλιαζες τη μητέρα τους» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένταση επικράτησε κατά τη συνεργασία του Δ.Σ Σαρωνικού με αφορμή την απομάκρυνση της Ναταλί Κάκκαβα έπειτα από καταγγελίες εναντίον της.

Η ένταση ανέβηκε όταν η παρουσιάστρια ζήτησε από τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαχρήστο να διαβάσει την επιστολή των 7 προέδρων ΚΑΠΗ, με την οποία καθαιρέθηκε από αντιδήμαρχος.

Μάλιστα, τη συνεδρίαση κατέγραψε με το κινητό του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, καθώς ο δήμαρχος δεν επέτρεψε στην κάμερα του Alpha να μαγνητοσκοπήσει τη συνεδρίαση.

Όταν η Ναταλί Κάκκαβα ζήτησε να διαβαστεί η επιστολή, το αίτημα δεν έγινε δεκτό, ωστόσο, διαβάστηκε λίγο μετά. Ο σύζυγός της, επίσης, δε δίσταζε να μιλάει και εκείνος παρόλο που δεν πήρε μέρος, λέγοντας μεταξύ άλλων «Έχουμε δυο παιδιά και ζητούν να μάθουν!».

Επίσης, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, μαζί με τη σύζυγό του έχουν στείλει εξώδικο «σε μια πρόεδρο ΚΑΠΗ που τόλμησε να γράψει κάτι για την ηθική της γυναίκας μου».

Διαβάστε επίσης: «Ξέσπασμα» του Γρηγόρη Γκουντάρα: «Σιχαίνομαι τα θλιβερά ανθρωπάκια, τους υποκριτές»!

«Έχεις μια χρυσή ευκαιρία να ζητήσεις συγγνώμη, να αποκαταστήσεις το όνομα της γυναίκας μου, της μητέρας των παιδιών μου, που μέχρι χθες έπαιρνες αγκαλιά. Να είσαι σίγουρος ότι όλο αυτό το "πουλόβερ" εγώ θα το ξηλώσω!», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Η πρότασή μου ήταν να συνεχίσω ομαδικά, δεν πήρα απαντήσεις στα ερωτήματά μου. Δεν μπορεί να λέει ο δήμαρχος δεν ήταν ενήμερος για τη συναισθηματική μου κακοποίηση. Απέδειξε ότι ήθελε να πάει παρακάτω, γιατί προφανώς συμφέρει τις συγκεκριμένες κλίκες», είπε μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ η Ναταλί Κάκκαβα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share