Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Μετά από 2 μήνες στο νοσοκομείο ήρθε η κρίσιμη στιγμή για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι σε ευάλωτη κατάσταση και δεν έχει αντισώματα, θα χρειαστεί μήνες...»

Συνεχίζει να κερδίζει έδαφος ο τραγουδιστής

30 Μαΐου 2024 11:19
Μετά από 2 μήνες στο νοσοκομείο ήρθε η κρίσιμη στιγμή για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι σε ευάλωτη κατάσταση και δεν έχει αντισώματα, θα χρειαστεί μήνες...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κόκοτας καθημερινά δίνει μια μεγάλη μάχη για την υγεία του και δείχνει, σιγά σιγά, να την κερδίζει, αν και φαίνεται πως θα χρειαστεί πολύς χρόνος ακόμη, μέχρι να καταφέρει να βγει νικητής στον απόλυτο βαθμό.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, όπως έγινε γνωστό στο «Πρωινό», βγήκε από την Εντατική και μπήκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, κάτι που δείχνει βελτίωση στην υγεία του. Παραμένει, όμως, σε αρκετά ευάλωτη κατάσταση, όπως επεσήμανε η Ματίνα Παγώνη, και θα χρειαστεί καιρός ακόμη, μέχρι να υπάρξει μια ακόμη καλύτερη εξέλιξη.

Η εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε, ότι θα χρειαστούν μήνες ακόμη για να τα καταφέρει, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, μετά τις προηγούμενες εξηγήσεις, να συμπληρώνει πως «έχει αρχίσει να έχει πιο συνειδητές αντιδράσεις. Η κλινική του κατάσταση είναι σταθερή και η ΜΑΦ σημαίνει, ότι μπορούν να τον επισκέπτονται περισσότερες ώρες.

Χρειάζεται χρόνο, όμως, με την ιατρική ομάδα να είναι πάντοτε κοντά του. Παίρνει χρόνο όλο αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς βρίσκεται ακόμη σε ευάλωτη κατάσταση. Δεν έχει αντισώματα, όπως και όλοι μας, οπότε χρειάζεται ακόμη πολλή προσοχή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share