Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Από καλλονή Ναταλία σε Μοναχή Φεβρωνία: Έτσι είναι σήμερα η Λιονάκη, 15 χρόνια από τη μέρα που στράφηκε στον Θεό (photos)

Απίστευτη η σημερινή της εικόνα

28 Μαΐου 2024 12:28
Από καλλονή Ναταλία σε Μοναχή Φεβρωνία: Έτσι είναι σήμερα η Λιονάκη, 15 χρόνια από τη μέρα που στράφηκε στον Θεό (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν το μακρινό 2002 όταν γνωρίσαμε τη Ναταλία Λιονάκη στην τηλεοπτική σειρά «Φιλοδοξίες» και μέχρι το 2009 πρωταγωνιστούσε σε διάφορες σειρές. Τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν τη χρονιά εκείνη, όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1 «40 κύματα».

Τότε, αλλάζει εντελώς τη ζωή της, μπαίνει σε μοναστήρι στις Μοίρες Ηρακλείου όπου και μένει για 6 μήνες αλλά επιστρέφει μετά από πιέσεις που δέχτηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Δείτε επίσης: 16 χρόνια από όταν αναστάτωσε την Ελλάδα με το όνομά της κι έκανε τον Κανάκη να κλαίει από τα γέλια: Δείτε πώς είναι σήμερα η Έλενα Πούτση (photos)

Τρία χρόνια μετά εγκαταλείπει τα εγκόσμια και το 2017 γίνεται πλέον επίσημα μοναχή. Με τη στήριξη του πνευματικού της πατέρα Απόστολου εκάρη στην Κένυα και πλέον το όνομά της είναι Φεβρωνία.

Έτσι είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη

Έτσι είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη

Τον Φεβρουάριο του 2023, το περιοδικό Full life την απαθανάτισε με μαύρα ρούχα και λιτό ντύσιμο να περιμένει στη σειρά σε κατάστημα στην Αγία Παρασκευή, που πηγαίνει για να τυπώσει τα σχέδια των κεντημάτων της.

Έτσι είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη

Έτσι είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη

Άνθρωπος που έχει δει τη Ναταλία Λιονάκη από κοντά δήλωσε στο περιοδικό:

«Η σημερινή Ναταλία Λιονάκη δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιό με τα κατακόκκινα μαλλιά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές. Όταν την είχαμε πρωτοδεί, νομίσαμε πως πρόκειται για κάποια καλόγρια, αφού είναι ντυμένη στα μαύρα με μακριά φούστα και μανίκια, αλλά χωρίς μαντίλι στο κεφάλι.

Μετά, καταλάβαμε πως ήταν η γνωστή ηθοποιός. Έρχεται εδώ γιατί έχει βρει τα κατάλληλα μηχανήματα που τυπώνουν πάνω σε καμβά διάφορα σχέδια για κεντήματα. Είναι πολύ διακριτική και λιγομίλητη. Κάνει αθόρυβα τη δουλειά της και φεύγει. Δε θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της».

Τέλος, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως η κάποτε γνωστή ηθοποιός για να βγάλει τα προς το ζην κατασκευάζει η ίδια κεντήματα και κομποσκοίνια τα οποία πουλάει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share