Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Το έβγαλε στην επιφάνεια η Παρθένα Χοροζίδου για τον Νίκο Μουτσινά: «Όταν η μητέρα του αισθάνθηκε ότι θα πεθάνει μου είπε...» (video)

Κάτι που δεν ξέραμε για τον παρουσιαστή

27 Μαΐου 2024 10:11
Το έβγαλε στην επιφάνεια η Παρθένα Χοροζίδου για τον Νίκο Μουτσινά: «Όταν η μητέρα του αισθάνθηκε ότι θα πεθάνει μου είπε...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Παρθένα Χοροζίδου την Κυριακή 26/5 στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», για τη γνωριμία της με τη μητέρα του Νίκου Μουτσινά.

Μέσα από τις συνεργασίες, που είχε κάνει στο παρελθόν, η ηθοποιός με τον Νίκο Μουτσινά, είχε τύχει να έρθει πιο κοντά με τη μητέρα του, με την οποία μάλιστα αναπτύχθηκε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση.

Δείτε επίσης: Αγνώριστος ο Νίκος Μουτσινάς: Η αλλαγή στην εμφάνισή του πριν το νέο επαγγελματικό βήμα

Συγκινημένη, η Παρθένα Χοροζίδου αποκάλυψε τις τελευταίες συζητήσεις της με τη μητέρα του Νίκου Μουτσινά - προς το τέλος της ζωής της - με τη γυναίκα να ζητάει μια χάρη από εκείνη.

Η υπόσχεση της Παρθένας Χοροζίδου στη μητέρα του Νίκου Μουτσινά

«Η μητέρα του Νίκου Μουτσινά μου ζήτησε εκείνη κάτι κάποια στιγμή. Ήταν μια πολύ ωραία γυναίκα, πολύ ευχάριστος άνθρωπος, πολύ τρυφερή. Με το που τη γνώριζες, δηλαδή, γινόταν η αγκαλιά σου. Κάποια στιγμή έτυχε να βλεπόμαστε λίγο πιο συχνά λόγω παραστάσεων του Νίκου.

Όταν αισθάνθηκε ότι μάλλον θα φύγει, μου είπε κάτι, να έχω τον νου μου. Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Νίκο - συγκινούμαι τώρα πολύ. Φαντάζομαι, ότι είχε στην έγνοια της να κάνει ένα κάστρο γύρω του για να τον φροντίσει πριν να φύγει. Εάν με έχει ανάγκη ο Νίκος είμαι δίπλα του. Συγκινούμαι ναι», είπε η Παρθένα Χοροζίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share