Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Πίναμε καφέ και η Σοφία Αλιμπέρτη καθάριζε το διπλανό τραπέζι. Τι κρίμα αυτή η γυναίκα καθαρίζει τραπέζια στην Πάρο;»

«Παιδιά τι κρίμα αυτή η γυναίκα!»

24 Μαΐου 2024 14:04
«Πίναμε καφέ και η Σοφία Αλιμπέρτη καθάριζε το διπλανό τραπέζι. Τι κρίμα αυτή η γυναίκα καθαρίζει τραπέζια στην Πάρο;»
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο Κωνσταντίνος Δέδες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Παπίλα και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός οδοντίατρος μίλησε για την συνεργασία του με την Σοφία Αλιμπέρτη στην νέα εκπομπή τουλλιώς» και την γνωριμία τους πριν από καιρό.«Την Σοφία Αλιμπέρτη την είχα γνωρίσει πολύ σπασμωδικά. Την έχω γνωρίσει, όπως την ξέρουμε όλοι, ως παρουσιάστρια κι ηθοποιό και την γούσταρα πάρα πολύ. Την έχω γνωρίσει κι ως επιχειρηματία στην Πάρο, όπου μου έχει τύχει ένα πάρα πολύ αστείο συμβάν» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Δέδες.

Δείτε επίσης: 26 χρόνια μετά έγινε η αποκάλυψη για τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Είχε μόλις χωρίσει με τον Πάριο και μια νύχτα που ήμασταν μαζί...»

«Πήγαμε με την παρέα μου στην Πάρο για Πάσχα και πετύχαμε την Σοφία. Πήγαμε στο μαγαζί, όπου δεν ξέραμε ότι είναι δικό της και μας άρεσε πάρα πολύ γιατί η Σοφία ήταν καλή και σε αυτό. Πήγαμε και την δεύτερη ημέρα κι είδαμε ξαφνικά, όπως πίναμε τον καφέ μας, την Σοφία Αλιμπέρτη να καθαρίζει ένα τραπέζι δίπλα και λέω παιδιά τι κρίμα αυτή η γυναίκα! Καθαρίζει τραπέζια στην Πάρο; Όχι ότι είναι κακό, αλλά τύπου ότι δεν ήξερα ότι έχει μαγαζί και καθαρίζει. Μου λέει η φίλη μου: «Είναι δικό της το μαγαζί χριστιανέ μου». Μας σέρβιρε. Την πέτυχα στην συναυλία του Good Job Nicky και τις τρεις φορές και στην έκθεση του Μιχαήλ, που είχαμε μιλήσει. Είχαμε συνδεθεί κάπως. Μετά υπάρχει τέτοια εκτίμηση μεταξύ μας, είναι πολύ αμοιβαίο και περνάμε τέλεια» διηγήθηκε ο Κωνσταντίνος Δέδες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share