Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

«Καταπέλτης» για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά: ««Έλα να το πεις δημόσια...»

Κόλαφος!

23 Μαΐου 2024 20:50
«Καταπέλτης» για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά: ««Έλα να το πεις δημόσια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής συνηθίζει να αντιδρά σε δριμείες εναντίον του κριτικές, μην αφήνοντας... τίποτα να πέσει κάτω και σχολιάζοντας πρόσφατα μια τοποθέτηση γνωστού σκηνοθέτη.

Συγκεκριμένα και μετά από μια αποκάλυψη της Έλενας Τσαβαλιά για τον ίδιο, είχε δώσει δυναμική απάντηση σε σχόλιο που έκανε για το πρόσωπό του ο Γιάννης Κακλέας με ένα βίντεο που δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός σκηνοθέτης είχε πει ότι «θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το ‘Βαθύ Λαρύγγι’ παρά τον Μάρκο Σεφερλή» με τον γνωστό ηθοποιό να θεωρεί πως μία συγγνώμη θα ήταν αναγκαία μετά από μία τέτοια δήλωση.

«Γιάννης Κακλέας, σκηνοθέτης. Δήλωσε ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει στο θέατρο το ‘Βαθύ λαρύγγι’, παρά εμένα. Δικαίωμά του. Ο καθένας επιλέγει ότι τον κάνει περήφανο και δεν τον προσβάλλει».

«Όσο για τη συγγνώμη που μου ζητήσατε μέσω τρίτου κύριε Κακλέα, δεκτή. Θα θεωρούσα, όμως, πιο έντιμο να μου τη ζητούσατε δημόσια, όπως δημόσια κάνατε και τη δήλωσή σας» επεσήμανε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση που ανέβασε.

Αμερόληπτος ο Μάρκος Σεφερλής: Ξεκαθάρισε τη μεγάλη του ενόχληση με την Έλενα Τσαβαλιά

Πριν 13 χρόνια ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά άνοιγαν την καρδιά τους στο «Λοιπόν» για πρώτη φορά μετά το γάμο τους και αποκάλυπταν τα μυστικά τους.

Οι γνωστοί ηθοποιοί είχαν μιλήσει για την αγάπη τους, το παιδί τους, τα κοινά τους όνειρα και τη σχέση τους.

Το love story σας πώς άρχισε;

Ε.Τ.: «Με τον Μάρκο συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση και ο τίτλος της λες και ήταν προφητικός: Happy End, στο χειμερινό Άλσος. Τότε γνωριστήκαμε σαν συνεργάτες, στην πορεία προέκυψαν διάφορα γεγονότα στην προσωπική ζωή και των δυο μας. Συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα σαν φίλοι, περνούσαμε πολύ καλά, γελούσα απίστευτα μαζί του, μου έφτιαχνε τη διάθεση, βγαίναμε και κάποια στιγμή, πολύ αργότερα, και αφού είχαμε ξεκαθαρίσει με τα προσωπικά μας συνέβη».

Μ.Σ.: «Ήταν μοιραίο να με ερωτευτεί» (γέλια).

Στο γάμο δεν του πάτησες το πόδι, αλλά γύρισες και τον φίλησες. Γιατί;

Ε.Τ.: «Δεν θα του πατούσα ποτέ το πόδι για να του δείξω ότι έχω το πάνω χέρι, όπως κάνουν κάποιες γυναίκες. Δεν θα το έκανα για πλάκα, γιατί αυτά που νιώθω για τον Μάρκο είναι πολύ ουσιαστικά. Γι’ αυτό και αντέδρασα έτσι και τον φίλησα».

Μ.Σ.: «Η σχέση μας με την Έλενα δεν είναι ανταγωνιστική σε κανένα επίπεδο, οπότε να δικαιολογηθεί μια κίνηση να μου πατήσει το πόδι για να δείξει σε κάποιους ότι έχει το πάνω χέρι. Στην προσωπική μας ζωή, αλλά και στη δουλειά, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και προσπαθεί να τον προφυλάξει από κακοτοπιές».

Τι εκνευρίζει τον έναν στον άλλον;

Ε.Τ.: «Τρελαίνομαι με την αναβλητικότητα του Μάρκου. Εγώ είμαι άνθρωπος του ?εδώ και τώρα?. Ο Μάρκος είναι ναι, άσε να το δούμε αύριο».

Μ.Σ.: «Αυτό που με ενοχλεί στην Έλενα είναι ότι με πιέζει να κάνω εκείνη τη στιγμή πράγματα, ενώ εγώ θέλω το χρόνο μου».

Διαφωνίες έχετε;

Ε.Τ.: «Για μικρά και ασήμαντα πράγματα. Υποχωρεί πάντα ο Μάρκος!»

Μ.Σ.: Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνομαι. Η Έλενα τσακώνεται μόνη της (γέλια). Μου κάνει μουτράκια, μου το δείχνει, εγώ κάνω ότι δεν καταλαβαίνω και στο τέλος μού λέει τι έχει και το θέμα λύνεται, με χιούμορ και αγάπη»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share