Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Διέρρευσε για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Ιδού ο λόγος που τρέχει στα δικαστήρια με την αδερφή του (video)

Κι όμως, αυτό είναι το «μήλο της έριδος»

23 Μαΐου 2024 18:40
Διέρρευσε για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Ιδού ο λόγος που τρέχει στα δικαστήρια με την αδερφή του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε δικαστική διαμάχη βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδερφή του, Βάσω, με αντικείμενο του... πόθου την περιουσία του τραγουδιστή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Θεόδωρου Μαντά, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής είναι σε μείζονα αντιδικία με την αδερφή του, που υπήρξε στενή συνεργάτιδά του και μάνατζέρ, για τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ανακοίνωση για τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα (σ.σ. χθες) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωση χθες εκδικάστηκαν ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης και αναμένεται η απόφαση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του T-live, τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν στη διαχείριση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο.

Όπως ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού στο ρεπορτάζ της, πρόκειται για ένα ακίνητο στο νησί των Ανέμων και εκεί τα δύο αδέλφια έχουν διαφωνήσει. Αυτό που ζητά ο τραγουδιστής, σύμφωνα με κύκλους του στην εκπομπή του Alpha, είναι να είναι εκείνος ο διαχειριστής της περιουσίας που ο ίδιος έχει φτιάξει. Αν αυτό συνεχιστεί -όπως αναφέρουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός του- και δεν υπάρξει μεταστροφή της συμπεριφοράς συγκεκριμένων ανθρώπων, υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν και περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη, αυτό που ζητά ο γνωστός ερμηνευτής είναι να μπορεί να διαχειρίζεται ο ίδιος της περιουσία που δημιούργησε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share