Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Γıώργος Πολυχρονίου: «Δεν λέω την ηλıκία μου γιατί ψάχνω μıα σοβαρή κοπέλα 25-30 χpoνών»

Καλά θα πάει κι αυτό

23 Μαΐου 2024 10:54
Γıώργος Πολυχρονίου: «Δεν λέω την ηλıκία μου γιατί ψάχνω μıα σοβαρή κοπέλα 25-30 χpoνών»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την ελληνική τηλεόραση και τα πρόσωπα που την εκπροσωπούν είχε μιλήσει στο παρελθόν ο Γιώργος Πολυχρονίου στην κάμερα εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Κανείς δεν λείπει από την ελληνική τηλεόραση, απολύτως κανείς. Δεν λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η φάση πρέπει να προχωράει, η ζωή να προχωράει και με όλα αυτά να προχωράει και η τηλεόραση» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πολυχρονίου και πρόσθεσε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ώριμη, έμπειρη πια. Λες να αρρωστήσει ο μισός ελληνικός λαός που δεν θα δει εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη;».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν λέει την ηλικία του εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Δεν τη λέω γιατί ψάχνω να βρω μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μια σοβαρή κοπέλα όχι πολύ μεγάλη, 25-30».

Διαβάστε επίσης: Πικραμένος ο Γιώργος Πολυχρονίου: «Μου στέλνουν γυναίκες άνω των 50. Είχα συνηθίσει το 22-23 ή 26 και το 30 χρονών χτυπούσε καμπάνα» (Video)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share