Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Έγινε γνωστό για την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη της μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου: «Πιάσαμε πάτο» (video)

«Μοίραζαν φέιγ-βολάν στα χωριά με αισθησιακές μου φωτογραφίες για να με πολεμήσουν»

22 Μαΐου 2024 19:28
Έγινε γνωστό για την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη της μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου: «Πιάσαμε πάτο» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη έδωσε η Άντζελα Γκερέκου, αναφερόμενη φυσικά και στον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Στην ίδια συνέντευξη, «έσπασε» τη σιωπή της για τον Τόλη Βοσκόπουλο 3 χρόνια μετά το θάνατό του: «Δεν μπορούσα να ακούω τίποτα - Στην προσωπική μου ζωή σήμερα...»

«Σε αυτό το σπίτι ζήσαμε με τον Τόλη από την αρχή της γνωριμίας μας και του γάμου μας, 25 ολόκληρα χρόνια. Δεν είναι ότι με ενοχλεί που με ρωτάνε οι δημοσιογράφοι για εκείνον αλλά μου είναι δύσκολο κάθε φορά να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να τον περιγράψω. Είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα και έκανα αυτή την πορεία μαζί του στη ζωή», είπε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

«Ο Τόλης είχε ξεκινήσει να γράφει την αυτοβιογραφία του, είχε γράψει περίπου 80 σελίδες. Είχε ξεκινήσει από τον διωγμό των γονιών του από τη Μικρά Ασία και έφτασε μέχρι τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής του με το θέατρο. Λυπάμαι πολύ που δεν ήθελε από κάποιο σημείο και μετά να το συνεχίσει. Μου εμπιστεύτηκε να την ολοκληρώσω εγώ».

«Από μικρή είχα έναν φόβο με τον θάνατο, με την απώλεια αγαπημένων προσώπων. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ. Πλέον έχω μάθει να ζω με την απώλεια, καταφέρνεις να μαθαίνεις καλύτερα τον άλλο σκεπτόμενη πράγματα από το παρελθόν. Το θέμα είναι να περάσεις ένα μήνυμα και στο παιδί σου ότι προχωράς, γιατί και η κόρη μου πέρασε πολύ δύσκολα με την απώλεια του πατέρα της», τόνισε σε άλλο σημείο.

«Οικονομικά βγήκα πολύ φτωχότερη από την πολιτική. Οι αντίπαλοί μου μοίρασαν φέιγ-βολάν στα χωριά με πιο αισθησιακές μου φωτογραφίες για να με πολεμήσουν, αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ. Ακόμα και με την ιστορία με τον πόλεμο που δέχθηκε ο Τόλης, που παραιτήθηκα από το Υπουργείο. Τότε δε μιλούσαμε γι΄ αυτή την ιστορία, τι να λέγαμε; Ένας λόγος ήταν για να αμαυρώσουν και τη δική μου εικόνα. Φτάσαμε στον πάτο, αλλά ξανασηκωθήκαμε», είπε επίσης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share