Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Πέγκυ Ζήνα για Γιώργο Λύρα: «Είχα πει στον άντρα μου πως αν θέλει να χωρίσει, να χωρίσει μόνος του»

«Δεν ταιριάζω σε αυτόν τον χώρο, είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που εκτιμώ»

22 Μαΐου 2024 19:13
Πέγκυ Ζήνα για Γιώργο Λύρα: «Είχα πει στον άντρα μου πως αν θέλει να χωρίσει, να χωρίσει μόνος του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα στην εκπομπή «Ανοιχτά», τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και τον γάμο της με τον Γιώργο Λύρα.

«Δεν έχω καλή άποψη για τον χώρο μας. Παρόλο που αγαπώ πολύ την τέχνη μου, νιώθω σαν κομήτης σε αυτόν τον χώρο. Δεν ταιριάζω σε αυτόν τον χώρο επαγγελματικά καθόλου. Είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που εκτιμώ… Έχω ανθρώπους που τα έχω καλά μαζί τους, δεν είναι οι φίλες μου που θα τις πάρω κάθε μέρα να μιλήσω, αλλά υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη», δήλωσε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα.

Η αναφορά της Πέγκυ Ζήνα στον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα

Στην πορεία της συνέντευξης, η Πέγκυ Ζήνα αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, με τον οποίο μετρούν 26 χρόνια κοινής πορείας, λέγοντας μάλιστα πως, αν δεν ερχόταν εκείνος στη ζωή της, ίσως να μην είχε καταφέρει να κάνει την καριέρα που έχει κάνει.

Δείτε επίσης: «Όταν δεν μιλάει το ζευγάρι»: Τα είπε όλα η Βάσω Λασκαράκη με μια φράση για διαζύγια και χωρισμούς

«Μπορεί να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα αν δεν υπήρχε ο Γιώργος στη ζωή μου. Εκείνος το ήθελε περισσότερο από εμένα να πετύχω. Εγώ ακόμα θα άνοιγα πρόγραμμα. Δεν μπορώ να διεκδικώ πράγματα για εμένα. Δε θα μπορούσε ο δικός μου ο χαρακτήρας να επικρατήσει στον χώρο. Είναι αδιανόητος ο ανταγωνισμός στον χώρο… Έχω βιώσει απίστευτο ανταγωνισμό από άντρες, κυρίως γιατί με γυναίκες δεν έχω βρεθεί…», είπε και συνέχισε:

«Το 1996 ήρθε ο Γιώργος Λύρας στη ζωή μου. Τότε ήταν μάνατζερ του Ρόκκου. Μέναμε μαζί, για 3-4 χρόνια δεν ασχολιόταν καθόλου μαζί μου. Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μου είπε “δεν το έχεις και αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου για να μην πουν ότι τη βοηθάει ο σύντροφός της πρέπει να τελειώσει”… Σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται όλα πιο ομαλά στην καριέρα μου… Σαν μάνατζερ ο Γιώργος δεν είναι εύκολος. Είναι πολύ αυστηρός. Ο μόνος λόγος για να τσακωθούμε είναι η δουλειά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share