Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Ουρλιάζουν» τα γονίδια: Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μας συστήνει τον πατέρα του και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική (photo)

Απίστευτο το πόσο πολύ μοιάζουν

22 Μαΐου 2024 18:43
«Ουρλιάζουν» τα γονίδια: Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μας συστήνει τον πατέρα του και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα του μοιράστηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, που δε συνηθίζει να απασχολεί για τίποτε άλλο πέραν της δουλειάς του.

Μπορεί ο ηθοποιός να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, ωστόσο, δεν επιλέγει να προβάλλει ιδιαίτερα βαθμό τον εαυτό του, ούτε καν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος έχει ένα αρκετά επαγγελματικό ύφος.

Οι περισσότερες δημοσιεύσεις του αφορούν δουλειές και συνεργασίες. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος τόσο στη σειρά «Ψυχοκόρες» όσο και στον «Σασμό», έκανε τη διαφορά την Δευτέρα 20/5, αναρτώντας μία εικόνα με τον πατέρα του, ανοίγοντάς μας με αυτόν τον τρόπο ένα παράθυρο στην προσωπική του ζωή και όσα αφορούν την καθημερινότητά του ως άνθρωπος και όχι ως καλλιτέχνης.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Ασλάνογλου: Υποδέχτηκε στο υπέροχο σπίτι της όλο το καστ από τις «Ψυχοκόρες» και είδαν το τελευταίο επεισόδιο

Η εκπληκτική ομοιότητα του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη με τον πατέρα του

Στην εν λόγω φωτογραφία, οι δύο άνδρες ποζάρουν χαμογελαστοί, ενώ ο γιος Δαδακαρίδης γράφει στην περιγραφή: «Εγώ και εσύ Κύπρο, πατέρας γιος, σε αγαπώ. 'Eτσι ωραία, αυθόρμητα όπως πάντα….Και ας έχει τόση ζέστη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share