Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

«Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε!»: Ο Βασιλιάς Κάρολος τελειώνει με μία κίνηση Χάρι και Μέγκαν

Άσκησε βέτο

22 Μαΐου 2024 15:05
«Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε!»: Ο Βασιλιάς Κάρολος τελειώνει με μία κίνηση Χάρι και Μέγκαν
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Παρά τις εντάσεις και την εχθρική στάση που διατηρεί απέναντι στην οικογένειά του στην Αγγλία, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να είναι αποφασισμένος να κερδίσει την εύνοια του πατέρα του, βασιλιά Κάρολου. Σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror, ο Χάρι επιθυμεί να επιδιορθώσει τις σχέσεις τους, παρόλο που ο Κάρολος δεν δέχτηκε να τον δει κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σχέσεις με τον Βασιλιά Κάρολο

Ο βασιλιάς Κάρολος, σύμφωνα με πηγή κοντά στην οικογένεια, επιθυμεί ειρήνη και ηρεμία στη ζωή του, αποφεύγοντας οποιαδήποτε δραματικά γεγονότα και εντάσεις. Παρά τις δυσκολίες στη σχέση τους, ο Κάρολος διατηρεί πάντα μια ιδιαίτερη θέση για τον Χάρι στην καρδιά του, αλλά προτιμά να ζει ειρηνικά.

Πρόσφατες Εξελίξεις

Η αποτυχία του Χάρι να συναντήσει τον πατέρα του κατά την επίσκεψή του στη Νιγηρία την περασμένη εβδομάδα φαίνεται να έχει ενισχύσει την αποφασιστικότητά του να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους. Οι εντάσεις στην οικογένεια και οι δημόσιες διαφωνίες έχουν δημιουργήσει ένα δύσκολο κλίμα, αλλά οι προσπάθειες του Χάρι να κερδίσει την εύνοια του πατέρα του δείχνουν την επιθυμία του για συμφιλίωση και αποκατάσταση των οικογενειακών δεσμών.

“Ο Χάρι έχει τη θέση που του αξίζει στη βασιλική οικογένεια. Αν θέλει να δημιουργεί δράματα, ο Κάρολος δεν έχει καμία πρόθεση να εμπλακεί σε αυτό. Ειδικά μετά την ασθένειά του, θέλει απλά να έχει την ησυχία του, δεν θέλει συγκρούσεις” αναφέρει πηγή στη Mirror.

Διαβάστε επίσης: Δυστυχώς: Η απόλυτη απομόνωση για την Κέιτ Μίντλετον! Οι τελευταίες ώρες είναι τραγικές

Eξαλλοι οι Γουίλιαμ και Κάρολος με τη βασιλική περιοδεία τους

Πώς όμως να διορθώσουν τις σχέσεις τους με την οικογένεια, την ώρα που ο Χάρι και η Μέγκαν κάνουν βασιλικές περιοδείες χωρίς να είναι εργαζόμενοι royals; Το ζευγάρι συμμετείχε σε μια σειρά ειδικών εκδηλώσεων κατά την επίσκεψή τους στην αφρικανική χώρα- όπου πήγαν για να προωθήσουν τους Αγώνες Invictuς – αλλά κάποιοι την χαρακτήρισαν ως “βασιλική περιοδεία”.

«Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε!»: Ο Βασιλιάς Κάρολος τελειώνει με μία κίνηση Χάρι και Μέγκαν

Κάτι που εξόργισε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ: “Είναι έξαλλος με τον Χάρι για τη βασιλική του περιοδεία με τη Μέγκαν και είναι αποφασισμένος να τους σταματήσει”, αναφέρουν πηγές με γνώση του θέματος.

Ως γνωστόν, ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει καλές σχέσεις με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και η απόφασή του να εμφανιστεί ως εν ενεργεία royal τον έχει εκνευρίσει.

Με την περιοδεία τους στη Νιγηρία, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κατάφεραν να εξοργίσουν όχι μόνο τον Γουίλιαμ αλλά και τον βασιλιά Κάρολο, σύμφωνα με βασιλικό εμπειρογνώμονα.

Ο Tom Quinn ανέφερε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν είναι ευχαριστημένος με το ζευγάρι. Μιλώντας αποκλειστικά στην The Mirror, τόνισε: “Ο Γουίλιαμ είναι έξαλλος και αποφασισμένος να βρει έναν τρόπο να σταματήσει αυτό να συμβαίνει στο μέλλον. Λέγεται ότι και ο Κάρολος είναι πιο θυμωμένος από ό,τι τον έχει δει ποτέ κανείς.

“Αυτό που πραγματικά αναστάτωσε τους royals είναι το γεγονός ότι οι Νιγηριανοί αντιμετώπισαν τη Μέγκαν και τον Χάρι σαν να αυτή ήταν μια επίσημη βασιλική περιοδεία – όλα τα σημάδια ήταν εκεί καθώς το ζευγάρι έτυχε υποδοχής με χορούς, δεξιώσεις, επισκέψεις σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα”.

«Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε!»: Ο Βασιλιάς Κάρολος τελειώνει με μία κίνηση Χάρι και Μέγκαν

Ο βασιλικός συγγραφέας ανέφερε ότι η οικογένεια φοβόταν ότι η Μέγκαν και ο Χάρι “θα προσπαθούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο σύντομα” και πιστεύουν ότι το ταξίδι στη Νιγηρία “επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους τους”. “Είναι λες και ο Χάρι και η Μέγκαν πήγαν εκεί σαν απατεώνες royals, αφού το ταξίδι τους στη Νιγηρία είναι μια τολμηρή δήλωση ότι αρνούνται να δεχτούν ότι δεν εργάζονται πλέον ως royals.

“Ο Γουίλιαμ και ο Κάρολος αναρωτιούνται: “Πώς θα ελέγξουμε αυτήν την εφιαλτική κατάσταση;” Με αφορμή το ταξίδι της Μέγκαν και του Χάρι, ο Τομ είπε ότι είναι “εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί ανησυχούν τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας”.

“Όλα όσα θα περίμενες από μια επίσημη βασιλική επίσκεψη ήταν εκεί – οι δεξιώσεις, οι επισκέψεις σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα, σε τραυματίες στρατιώτες και άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι ομιλίες της Μέγκαν και του Χάρι και ολόκληρη η στάση τους είχαν σχεδιαστεί για να δώσουν την εντύπωση ότι εξακολουθούν να είναι εν ενεργεία royals και ο Γουίλιαμ και ο πατέρας του, έχουν δυσαρεστηθεί πολύ.

«Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε!»: Ο Βασιλιάς Κάρολος τελειώνει με μία κίνηση Χάρι και Μέγκαν

“Για τον Κάρολο και τον Γουίλιαμ, είναι σαν να τους λένε η Μέγκαν και ο Χάρι: “Δεν χρειαζόμαστε την άδειά σας για να εργαστούμε ως βασιλικά μέλη – θα το κάνουμε με τους δικούς μας όρους όποτε και όπου θέλουμε”. Γι΄αυτό και αυτή η υπόθεση θα έχει συνέχεια.

Η κακές σχέσεις τους με το παλάτι επιβεβαιώθηκαν και από το γεγονός ότι κανένας δεν τους ευχήθηκε για την 6η επέτειο γάμου τους που γιόρτασαν την Κυριακή 19/05.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share