Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

«Τσεκουράτος» Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά, είναι ένα τραμπικό φαινόμενο»

«Για μένα είναι τρομακτικά αυτά τα πράγματα. Και είμαι πιστός, δεν είμαι άθεος»

20 Μαΐου 2024 17:46
«Τσεκουράτος» Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά, είναι ένα τραμπικό φαινόμενο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αιχμηρότατο τρόπο σχολίασε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ Α Τετ».

Αρχικά, ο ηθοποιός είπε: «Ο Κασσελάκης είναι μέσα στο τοπ 5 των σκετς που θα έγραφα, απολύτως. Η διαφορά όμως στα κείμενα των Αγάμων είναι ίσως ότι δεν πρέπει να χολιαστεί όπως είναι αναμενόμενο, Γιατί σε εμάς έχει σημασία ο υπαινιγμός και η αμφισημία του αστείου, όχι η χλεύη ή το εύκολο αστείο. Νομίζω ότι βρήκαμε έναν τρόπο να σχολιαστεί ο Κασσελάκης, ο οποίος είναι αρκετά ευφυής και ενδιαφέρον».

Και συνέχισε: «Αν πω τώρα την άποψή μου σοβαρά, συζητώντας εδώ, δε θα έχει ενδιαφέρον το σχόλιο στην παράσταση. Απλώς… φοβάμαι ότι θα τα καταφέρει. Θεωρώ ότι πολιτικά είναι αλλού, δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά. Είναι ένα τραμπικό φαινόμενο ο Κασσελάκης. Νομίζω ότι είναι και ιδιαίτερη επιλογή και θα πάει καλύτερα, γιατί δεν τον υπολόγισαν τόσο καλά. Θεώρησαν ότι είναι μια γραφική περίπτωση, όλοι μας δηλαδή και είναι λογικό, γιατί έκανε πράγματα τα οποία είναι στα όρια της φαιδρότητας πολιτικά. Μπορεί όμως να αποβεί επικίνδυνος για τους αντιπάλους του».

Διαβάστε επίσης: Δεν μάσησε τα λόγια του ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης - «Σκέφτηκα να χειροδικήσω όταν...» (video)

«Οι απόψεις του είναι λίγο… της σχολής Τραμπ κατά τη γνώμη μου. Έχει και έναν λαϊκισμό, εντάξει, ούτως ή άλλως είχε έναν φοβερό λαϊκισμό ο ΣΥΡΙΖΑ. Προερχόμενος εγώ από τον χώρο της αριστεράς στα νιάτα μου, δε μου άρεσε αυτός ο λαϊκισμός, γιατί ήταν καταστροφικός, αλλά εδώ μιλάμε για άλλου είδους λαϊκισμό», συμπλήρωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Επίσης, το να λέει ότι, όταν βαπτίστηκε, σχηματίστηκε πάνω στην κολυμπήθρα σταυρός, για μένα είναι τρομακτικά αυτά τα πράγματα. Και είμαι πιστός, δεν είμαι άθεος, αλλά από εκεί μέχρι αυτό έχει κάποια σημασία», κατέληξε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share