Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Σύξυλη» με τον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά: «Δεν ήθελα να την βλέπω στην παράσταση γιατί...»

«Τότε ήμασταν και οι δυο παντρεμένοι...»

20 Μαΐου 2024 17:00
«Σύξυλη» με τον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά: «Δεν ήθελα να την βλέπω στην παράσταση γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Μάρκο Σεφερλή υποδέχτηκε ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και ο ηθοποιός έκανε κάποιες σπάνιες αποκαλύψεις για τη ζωή του.

Ο ίδιος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά, την αξιοζήλευτη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και τη καρμική τους συνεργασία. Επίσης, θυμίζουμε τον σκληρό «επίλογο» για το ζευγάρι: «Ήταν προδοσία και αποφασίσαμε ότι…»

Μάρκος Σεφερλής: «Ξεσκεπάστηκε» για την Έλενα Τσαβαλιά και τη γνωριμία τους

«Η Έλενα ήταν βράχος. Από την αρχή που ήμασταν μαζί είχε αποφασίσει να πορευτούμε μαζί. Στην κάθε τρέλα μου ήταν μέσα. Ήξερε ότι η δουλειά μου είναι πάνω από όλα, ήταν συνοδοιπόρος μου. Ούτε μία φορά δεν μου είπε “κακώς έμπλεξες”. Μπήκαμε στο λούκι, τρέξαμε και βγήκαμε νικητές».

«Με την Έλενα είμαστε 22 χρόνια μαζί, αλλά όταν γνωριστήκαμε σε μία παράσταση, ήμασταν και οι δυο παντρεμένοι. Υπήρχε μία συμπάθεια. Εγώ δεν την ήθελα γιατί είχε μία έντονη φωνή πού να ήξερα τι θα συμβεί. Είχε τρεις άλλες προτάσεις και τελικά ήρθε στη δουλειά αυτή».

«Ξεκινάμε τις πρόβες, αρχίζει να υπάρχει μία συμπάθεια, γελούσε μαζί μου, εγώ όσο έβλεπα να γελάει μαζί μου, τις έκανα πράγματα, αλλά ήμασταν κι οι δυο σε άλλο γάμο.

Πώς έρχονται έτσι τα πράγματα χωρίζουμε και οι δυο – δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας πονηρό, μία συμπάθεια – και αφού χωρίζουμε και οι δυο αρχίζουμε και κάνουμε παρέα όντας στην ίδια παράσταση. Αυτή η σχέση από φιλική κατέληξε σε ερωτική».

«Είναι μία σχέση που χτίστηκε πάνω σε γερές βάσεις. Ξεκινήσαμε, ερωτευτήκαμε, ζήσαμε πολύ έντονα, κάναμε πράγματα τρελά, είχαμε σιγουρευτεί ο ένας για τα αισθήματα και τον χαρακτήρα του άλλου».

«Η Έλενα είναι λίγο εγωίστρια, εγώ δεν την αφήνω, είμαι η κόλλα. Η Έλενα τσακώνεται μόνη της. Εγώ δεν έχω λόγο να τσακωθώ αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Αν γίνει μία παρεξήγηση, είμαι ο πρώτος που θα κάνει το πρώτο βήμα, θα της πω ένα αστείο και θα γελάσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share