Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Στα πατώματα ο Ουίλιαμ, έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά στον γάμο του: «Όλα πια εξαρτώνται από την Κέιτ Μίντλετον»

Δεν ξέρει τι άλλο να κάνει ο πρίγκιπας της Ουαλίας

19 Μαΐου 2024 19:53
Στα πατώματα ο Ουίλιαμ, έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά στον γάμο του: «Όλα πια εξαρτώνται από την Κέιτ Μίντλετον»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγη ηρεμία αποζητά τους τελευταίους μήνες ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, αφότου η Κέιτ Μίντλετον και ο βασιλιάς Κάρολος υποβάλλονται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

«Είτε είσαι πρίγκιπας είτε κοινός θνητός, το να έχεις τον πατέρα σου και τη σύζυγό σου να υποβάλλονται σε θεραπεία για καρκίνο είναι τρομερό», λέει στο PEOPLE αποκλειστικά στο εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας γνώστης της βασιλικής οικογένειας. «Ο Ουίλιαμ έχει πέσει στα βαθιά».

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, 41 ετών, ανέλαβε ξανά τα δημόσια καθήκοντα του αφού πήρε άδεια για να περάσει χρόνο με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους — τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 9 και τον πρίγκιπα Λούις, 6 ετών — αμέσως μετά την είδηση της διάγνωσης καρκίνου της Κέιτ που ανακοινώθηκε δημόσια στις 22 Μαρτίου. Ωστόσο, η προσοχή του παραμένει σταθερά στην υποστήριξη της συζύγου του.

«Για τον Ουίλιαμ, όλα εξαρτώνται από την ευημερία της Κέιτ», λέει η βασιλική βιογράφος Ingrid Seward, συγγραφέας του My Mother and I.

Διαβάστε επίσης: Απεγνωσμένος ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, παίρνει την κρίσιμη απόφαση που «διαλύει» την Κέιτ Μίντλετον - «Είναι αναγκασμένος σε αυτό το δίλημμα να διαλέξει...»

Καθ' όλη τη διάρκεια του 13χρονου γάμου τους, ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσαν προτεραιότητα στον ιδιωτικό τους χρόνο με τα παιδιά τους, αφιερώνοντας όλο τον χρόνο τους κατά τη διάρκεια των σχολικών διαλειμμάτων τους και κάνοντας οι ίδιοι την παράδοση και παραλαβή τους από το σχολείο. Τώρα, η οικογένεια περνάει δύσκολα και πρέπει να είναι ενωμένη.

«Ο Ουίλιαμ έχει δώσει όλη την προτεραιότητα στην Κέιτ και τα παιδιά τους», λέει στο περιοδικό People πηγή κοντά στην οικογένεια.

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ

«Από όσα γνωρίζουμε για την προσωπική τους ζωή, για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, το να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους είναι το πιο πολύτιμο και ευχάριστο πράγμα που μπορούν να κάνουν», προσθέτει ο βασιλικός βιογράφος Robert Lacey.

Ήταν μόλις πριν από ένα χρόνο στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα στις 6 Μαΐου 2023, όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ως διάδοχος του θρόνου, γονάτισε μπροστά στον πατέρα του και απήγγειλε έναν όρκο γνωστό ως Homage of Royal Blood.

Ωστόσο, πιθανότατα δεν είχε ιδέα πόσο σύντομα θα χρειαζόταν να γίνει το πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας μετά τις ειδήσεις για την ασθένεια του Βασιλιά Κάρολου και της Κέιτ.

Παρά το αρχικό σοκ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας συνέχισε να εμφανίζεται ευδιάθετος στις βασιλικές του εξόδους, καθησυχάζοντας το κοινό.

Όταν ρωτήθηκε από κάποιον για την πριγκίπισσα Κέιτ και τα παιδιά μετά την επίσκεψή του στο φιλανθρωπικό ίδρυμα James’ Place Newcastle στις 30 Απριλίου, είπε: «Όλοι πάμε καλά, σας ευχαριστώ».

«Η διπλή ασθένεια έχει ασκήσει τεράστια πίεση στον Γουίλιαμ, τόσο ως γονέα όσο και ως κληρονόμο του θρόνου», προσθέτει η Lacey. «Έχει να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, αλλά το αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και χωρίς δράματα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share