Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Χώρισε πασίγνωστη τραγουδίστρια μετά από 14 χρόνια! «Θέλω να ζω σε μια αληθινή σχέση, σε μια υγιή σχέση»

Σοκ!

8 Μαΐου 2024 12:20
Χώρισε πασίγνωστη τραγουδίστρια μετά από 14 χρόνια! «Θέλω να ζω σε μια αληθινή σχέση, σε μια υγιή σχέση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τέλος του γάμου της ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής «Breakfast@Star» γνωστή τραγουδίστρια, ύστερα από 14 χρόνια κοινής πορείας και απόκτησης ενός παιδιού, που σήμερα είναι 4 ετών.

Με τον πρώην σύζυγό της γνωρίστηκαν το 2010 σε ένα από τα live της και 9 χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν, με την πρόταση γάμου να γίνεται σε ένα ταξίδι τους στη Ρώμη.

Δείτε επίσης: Χώρισε η κολλητή και κουμπάρα της Ιωάννας Τούνη: «Δυστυχώς, όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να το ξεπεράσω»

«Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε 9 Σεπτεμβρίου του 2010, γι’ αυτό και παντρευτήκαμε την ίδια ημερομηνία, σε ένα live δικό μου, που τον είχε φέρει ο τότε manager μου για να μας γνωρίσει και να μας κάνει τα clips», είχε αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της.

Ο λόγος για την Κρυσταλλία

Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και αρχικά είπε για το νέο της τραγούδι: «Το νέο μου κομμάτι λέγεται "Ασυγχώρητος", έχει γράψει τη μουσική ο Νίκος Βέρτης και τους στίχους ο Ηλίας Φιλίππου. Είναι το πρώτο του εγχείρημα σε λαϊκό κομμάτι. Εκτιμώ και θαυμάζω τον Νίκο Βέρτη, είναι μέντοράς μου. Δεν είναι τυχαία εκεί που είναι».

Για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η Κρυσταλλία αποκάλυψε ότι: «Έχω κρούση για το Booth, περιμένω την παραγωγή να δούμε αν θα γίνει. Μιλάμε με τα κορίτσια από το Booth, με άλλες περισσότερο με άλλες λιγότερο, ο χρόνος μου τώρα με το παιδί έχει αλλάξει».

Τέλος, για το διαζύγιό της από τον Δημήτρη Πλατανιά, ανακοίνωσε: «Έγινε για καλό, είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή την αλλαγή, γιατί ανοίγει μια άλλη πόρτα που με πάει παρακάτω. Κάτι έχω μάθει και προχωράω. Εννοείται ότι μιλήσαμε στο παιδί από τις πρώτες μέρες όταν αποφασίσαμε ότι δε συμπορευόμαστε σαν ζευγάρι. Είμαι χαρούμενη για την απόφαση που πήρα, γιατί θέλω να ζω σε μια αληθινή σχέση, σε μια υγιή σχέση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share