Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Το εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά: «Δεν είμαι καλά, πρέπει να είναι και εκείνος ερωτευμένος, όχι μόνο εγώ» (video)

Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή

25 Απριλίου 2024 14:02
Το εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά: «Δεν είμαι καλά, πρέπει να είναι και εκείνος ερωτευμένος, όχι μόνο εγώ» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ντυμένη στα λευκά και με τη μουσική υπόκρουση "Χωρίς εσένα δεν υπάρχω" του Χάρη Βραθακούρη μπήκε στο πλατό η Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Πέμπτης (25/4).

«Καταλαβαίνω τώρα γιατί όλα τα τραγούδια που βάζετε εδώ έχουν μία θεματική, τον έρωτα. Εμένα όμως μου αλλάζετε το mood τώρα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, με τον Άγγελο Βουράκη να λέει με χιούμορ: «Είναι πιο κυνικό το πράγμα. Είναι τι είναι ικανός να κάνει ένας άνθρωπος για τη δουλειά του. Όλοι για του χρόνου αγχωνόμαστε και λέμε "κάτσε να την καλοπιάσουμε" μη τρελαίνεσαι».

«Δεν εξαρτάται από μένα», απάντησε τότε η Φαίη Σκορδά και λίγο μετά συνέχισε: «Ωραίος ο έρωτας. Το θέμα είναι να είναι ερωτευμένοι και οι δύο και όχι μόνο ο ένας. Το βασικό είναι αυτό».

Θυμηθείτε επίσης: Το έκανε ξεκάθαρο για τον Αραούχο η Φαίη Σκορδά: «Χαίρομαι που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, τότε, της επισήμανε: «Αυτό είναι τεχνική λεπτομέρεια» και αμέσως μετά έπαιξε το τραγούδι "Στο έρωτα παρανοείς", με τον ίδιο να λέει: «Θα έρθει ο έρωτας και θα παρανοούμε».

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, του απάντησε έντονα: «Δε θέλω, ευχαριστώ. Τίποτα δε θέλω, αφήστε με ήσυχη. Εγώ δεν είμαι καλά. Προσπαθώ να είμαι καλά, λειτουργική με τη δουλειά, με τα παιδιά. Μη με βάζετε σε τέτοια. Με τα γατιά και τον σκύλο...», και άλλαξε θέμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share