Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

«Δε θα το ξαναέκανα»: Ρίχνει λάδι στη φωτιά ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για την προσωπική του ζωή

25 Απριλίου 2024 12:56
«Δε θα το ξαναέκανα»: Ρίχνει λάδι στη φωτιά ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real News έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης, μιλώντας ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.

Υπενθυμίζεται πως για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου κυκλοφόρησαν φήμες που τον ήθελαν σε σχέση, και μάλιστα με την Κατερίνα Παπουτσάκη, κάτι που και οι δύο διέψευσαν κατηγορηματικά.

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για τα προσωπικά του και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Τι σημαίνει ο έρωτας για εσένα; Τον αναζητάς;

Πλέον σε αυτή τη φάση της ζωής μου και σε αυτή την ηλικία ο έρωτας μάλλον έχει αντικατασταθεί από τη λέξη «αγάπη». Η αγάπη είναι για εμένα το σημαντικό, αυτό αποζητώ. Ο έρωτας θεωρώ ότι είναι κάτι πιο έντονο, πιο βασανιστικό και ίσως και λίγο περιττό, αλλά και απαραίτητο να το ζήσεις σε πιο νεαρή ηλικία, να το βιώσεις να πονέσεις μέσα από αυτό, να πάρεις τα μαθήματά σου, να ζήσεις ωραία. Είναι όλα αυτά τα αντικρουόμενα και οξύμωρα πράγματα που φέρνει ο έρωτας που, όσο μεγαλώνεις νομίζω ότι καταλήγεις στην αγάπη, στην επικοινωνία, στα χαμόγελα, στην ηρεμία, πράγματα που συνήθως δεν τα έχει ο έρωτας. Εγώ αυτό αποζητώ από εδώ και πέρα: αγάπη, κατανόηση και ηρεμία στη ζωή μου.

Θοδωρής Μαραντίνης - Σίσσυ Χρηστίδου

Θα ξαναπαντρευόσουν;

Όχι!

Αγαπάς τα ταξίδια. Ποιος θα ήθελες να είναι ο επόμενος προορισμός;

Τα ταξίδια για εμένα είναι το παν. Αν μπορούσα, ό,τι χρήματα και ό,τι χρόνο έχω να τα επενδύω σε ταξίδια, θα το έκανα! Ο επόμενος προορισμός μου θα ήθελα να είναι ένα ταξίδι εκτός Ευρώπης, γιατί είχα την ευλόγια να ταξιδέψω και να δω αρκετά την Ευρώπη. Θα ήθελα είτε να πάω προς Ιαπωνία είτε στο Περού. Νομίζω ότι αυτό είναι το επόμενο στο bucket list μου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share