Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Ξέσπασε σε δάκρυα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή - Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»

Σοκάρουν τα όσα περιγράφει για τον γολγοθά που βιώνει

23 Απριλίου 2024 21:11
Ξέσπασε σε δάκρυα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή - Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος βιώνει τον δικό του «Γολγοθά» με την κατάσταση της υγείας του πατέρα του.

Δείτε επίσης: «Άστραψε» ο Γιάννης Καλλιάνος για τους προφήτες μετεωρολόγους: «300 ώρες πριν την Ανάσταση...»

Συγκεκριμένα όπως περιγράφει με ανάρτηση του στα social media μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυα του:

«Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένεια μου.

Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρω. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο.

Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού.

Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ. Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ».

«Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share