Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Ξεκάθαρος ο Γιάννης Καπετάνιος για το τέλος με τον Σεφερλή: «Μετά από 18 χρόνια το παίρνεις πια απόφαση, έχω σκοπό να...»

Η αναφορά του ηθοποιού στο φινάλε τιης συνεργασίας τους

23 Απριλίου 2024 13:24
Ξεκάθαρος ο Γιάννης Καπετάνιος για το τέλος με τον Σεφερλή: «Μετά από 18 χρόνια το παίρνεις πια απόφαση, έχω σκοπό να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Καπετάνιος προκάλεσε αίσθηση με το φινάλε της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή, όπως αυτό έγινε γνωστό, με τον ηθοποιό να εξηγεί στον Alpha το τι συνέβη και χώρισαν τους δρόμους τους, ύστερα από 18 χρόνια φιλίας και κοινής πορείας επαγγελματικά.

Ο καλλιτέχνης, που για χρόνια βρισκόταν στους θιάσους του Δελφιναρείου, εξέφρασε για ακόμη μια φορά την εκτίμηση στο πρόσωπο του Σεφερλή, επισημαίνοντας πως ο βασικός λόγος που ήθελε να σταματήσει η συνεργασία τους ήταν η σύνταξη, θέλοντας να κάνει διαφορετικά πράγματα και να έχει μια πιο ήσυχη ζωή.

«Μετά από 18 χρόνια, κάποια στιγμή παίρνεις και σύνταξη. Ήμασταν μαζί με τον Μάρκο, όταν γεννήθηκε ο Χάρης, και πλέον θα πάει... φαντάρος. Όταν παίρνεις σύνταξη, χαλαρώνεις και λίγο, προσπαθείς να κάνεις πιο light πράγματα που είχες ονειρευτεί. Μεγαλώνουμε και δεν έχουμε τις ίδιες αντοχές, ο Μάρκος είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει και του εύχομαι να συνεχίσει. Είναι ένας καλός άνθρωπος και συνεργάτης, εννοείται πως θα πάω να τον δω. Ο καθένας μπορεί να γράφει όσα θέλει», ανέφερε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Γιάννης Καπετάνιος για Σεφερλή: «Το περίμενα ο Μάρκος να φερθεί με αυτόν τον τρόπο στον Γιώργο Λαμπάτο» (Video)

Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την επανένωση του Γιώργου Λαμπάτου και του Μάρκου Σεφερλή καθώς ο ηθοποιός έκανε ανάκληση το νόμιμο δικαίωμά του να λαμβάνει κάποιο ποσό από τον ίδιο, εξαιτίας δικαστικής απόφασης.

Ο Γιάννης Καπετάνιος ανέφερε για την επανένωσή τους λέγοντας: «Ο Μάρκος είναι μεγάλη καρδιά, πάντα βρίσκεται δίπλα στους φτωχούς και στους αδύναμους και βοηθάει. Δεν με εκπλήσσει αυτό που έκανε για τον Γιώργο. Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος και έφτασε σε αυτό το σημείο και ο Μάρκος δεν θα το άφηνε να περάσει απαρατήρητο. Ό,τι έγινε, έγινε και πάμε παρακάτω και του έδωσε και δουλειά».

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης 20/2 έγινε γνωστό, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη στην εκπομπή «Οδό Ζαρίφη 2», ότι το νέο ζευγάρι του J2US θα αποτελείται από τη Μαρία Καρλάκη και τον Γιάννη Καπετάνιο, ενώ στην πορεία του σόου, θα δούμε και άλλα ζευγάρια να μπαίνουν στον διαγωνισμό.

Η δικαστική διαμάχη Λαμπάτου - Σεφερλή

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για τη θεατρική παράσταση «Ηλίας του 16ου» που ανέβηκε το 2022, με την κατηγορία πως δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή, σε στιγμή που το σενάριο ήθελε τον ήρωα του Μάρκου Σεφερλή να χτυπάει τον ήρωα του Γιώργου Λαμπάτου.

Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε 2 φορές στα δικαστήρια, δικαιώθηκε και για την υπόθεση, επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000, ποσά τα οποία κλήθηκε να καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος στον Μάρκο Σεφερλή.

Το δικαστήριο προειδοποίησε πως σε επόμενη φορά που ο Γιώργος Λαμπάτος θα αναφερθεί ξανά στους ίδιους ισχυρισμούς -που έχουν κριθεί ήδη ως συκοφαντικοί- θα καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή, για κάθε αναφορά του ονόματός του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share