Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Αιώνια ερωτευμένη με τον Καρβέλα η Άννα Βίσση: «Αυτόν αγάπησα, αυτόν πίστευα και ακόμη πιστεύω»

Η αναφορά γεμάτη αγάπη στον πρώην σύζυγο και νυν φίλο της

23 Απριλίου 2024 12:40
Αιώνια ερωτευμένη με τον Καρβέλα η Άννα Βίσση: «Αυτόν αγάπησα, αυτόν πίστευα και ακόμη πιστεύω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Βίσση βρέθηκε να μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Νίκο Καρβέλα και τη σχέση τους μέχρι σήμερα, δείχνοντας πως πάντοτε θα έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, την οποιία... πολιορκεί ο Ατζούν, αναφέρθηκε μέσα από τον φακό στην παντοτινή σπουδαία σχέση τς με τον τραγουδοποιό, εκφράζοντας και την χαρά της για τις τελευταίες του τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Η ίδια ανέφερε τα εξής: «Για τον Νίκο τι να πω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πίστευα και πιστεύω. Χαίρομαι, γιατί τον ξαναγνώρισε ο κόσμος, που δεν τον ήξερε».

Καμιά σχέση με σήμερα: Η Μαρίνα Σάττι ξανθό κοριτσάκι στο σανίδι με την Άννα Βίσση (video)

Η Μαρίνα Σάττι, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος στην Eurovision με το ''Ζάρι'' έχει κάνει εδώ και χρόνια πολλά χιλιόμετρα στον καλλιτεχνικό χώρο με περάσματα από μουσικές σκηνές και σημαντικές θεατρικές παραστάσεις.

Μια από αυτές που πολύς κόσμος μπορεί να μην θυμάται ήταν το 2013 στους Δαίμονες με την Άννα Βίσση. Μέσα μάλιστα από ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα social media βλέπουμε την Μαρίνα Σάττι στο θεατρικό σανίδι να εντυπωσιάζει.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στους ''Δαίμονες'' με την Άννα Βίσση

Η όψη της νεαρής και ταλαντούχας τραγουδίστριας δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα, σε κάθε περίπτωση όμως έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα σε ό,τι αφορά την καλλιτεχνική της εξέλιξη. Στο παρακάτω απόσπασμα από την ερμηνεία της Σάττι στους Δαίμονες αρκετοί παραδέχτηκαν την πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share