Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

«Σαματάς» Ναταλίας Τσαλίκη για τον Γιάννη Μπέζο: «Μου είχαν βάλει ταμπέλα...»

Το μεγάλο... παράπονό της

22 Απριλίου 2024 19:35
«Σαματάς» Ναταλίας Τσαλίκη για τον Γιάννη Μπέζο: «Μου είχαν βάλει ταμπέλα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη είναι εδώ και πολλά χρόνια ένα αγαπημένο ζευγάρι, αλλά και δύο επιτυχημένοι ηθοποιοί, που δεν επιδιώκουν τη δημοσιότητα, αλλά έχουν πράγματα ουσίας να πουν, όποτε μιλήσουν.

Η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις προκλήσεις που έχει το επάγγελμα του ηθοποιού, αλλά και για τον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο: «Βγαίνεις στη σκηνή κουβαλώντας τον εαυτό σου, την αλήθεια σου, τις ρωγμές, τις αδυναμίες, αυτό που σου έτυχε εκείνη την ημέρα.

Δεν τα αφήνεις στο καμαρίνι και λες "τώρα θα σας παίξω μια άλλη”. Αν, λοιπόν, αυτό που σου έτυχε είναι να έχεις πάει στην κηδεία της μητέρας σου, όλη αυτή η πίκρα και ο πόνος θα βγει στον ρόλο και θα είναι πιο αληθινός».

Η Ναταλία Τσαλίκη αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τι είναι αυτό που αγαπάει στον Γιάννη Μπέζο, ούσα δίπλα του σε αρκετές δύσκολες στιγμές. «Η αλήθεια του. Είτε με δυσαρεστεί, είτε δεν μου αρέσει. Μπορεί να διαφωνήσουμε, μπορεί οτιδήποτε αλλά απέναντί μου είναι η αλήθεια του και είναι το παν και φυσικά τον αγαπώ, να το πούμε κι αυτό».

Το... παράπονο της Τσαλίκη και η στήριξη του Μπέζου

«Δεν ξέρω τι κατάφερα στη ζωή μου αλλά ξέρω ότι είμαι συμφιλιωμένη με το μέσα μου. Όλοι γεννιόμαστε καλλιτέχνες. Μέχρι τα πέντε είμαστε καλλιτέχνες. Μετά μπαίνουν τα πρέπει (...) Ελάχιστα έχω ασχοληθεί με το τι θα πει ο κόσμος. Μια ταμπέλα που μου είχαν βάλει πριν από χρόνια ήταν η γυναίκα του Μπέζου. Αυτό στην αρχή με στεναχωρούσε, με πίκρανε. Σταμάτησε όμως να με αφορά. Δεν θέλω να ζω βασιζόμενη στο τι θέλουν οι άλλοι» είπε η ηθοποιός.

«Αν νιώθεις καλά με τη συνείδησή σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα», είπε ο Γιάννης Μπέζος: «Θυμάμαι που έλεγα στον αείμνηστο πατέρα μου "κουράστηκα". Και μου απαντούσε: "Γιάννη, μέσα σου, είσαι καλά; Μην ανησυχείς, λοιπόν, θα ξεκουραστείς". Και είχε απόλυτο δίκιο. Μέσα μου αισθάνομαι 15 χρόνων, δεν με απασχολούν οι ώρες δουλειάς».

«Θέλω συνομιλητές σοβαρούς, ανθρώπους με μυαλό, με σκέψη και με εσωτερική συγκρότηση. Τους ανθρώπους που είναι μόνο λόγια, συνήθως κάτι τεμπέληδες, ψευτοσοσιαλιστές, τους σιχαίνομαι. Δεν θέλω ούτε να τους ξέρω, ούτε να τους βλέπω και φυσικά ούτε να συνομιλώ. Και δεν θα τους κάνω τη χάρη ποτέ», δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος.

Η Ναταλία Τσαλίκη τελείωσε τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, αρχικά στο Εθνικό Θέατρο και στη συνέχεια σε διάφορα θέατρα της Αθήνας. Έχει ενσαρκώσει ρόλους σε έργα των Γκολντόνι, Μολιέρου, Σαίξπηρ, Κρετς, Μάμετ, Στρίνμπεργκ, Τσέχοφ, Γκόγκολ, Μακ Ντόνα και άλλους.

Έχει λάβει μέρος σε αρκετά τηλεοπτικά σήριαλ, καθώς και σε δύο ταινίες μικρού μήκους. Το 1984 γνωρίστηκε με τον Γιάννη Μπέζο και από το 1987 είναι παντρεμένοι ενώ το 1988, απέκτησαν την κόρη τους, Ηρώ, η οποία είναι επίσης ηθοποιός. Για τον Γιάννη Μπέζο έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Οι μεγάλοι και σπουδαίοι άνθρωποι είναι απλοί. Γι' αυτό μου αρέσει να ζω με τον άντρα μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share