Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Ώρες αγωνίας για τον Δημήτρη Κόκοτα: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση!

Οι γιατροί κάνουν την πιο μεγάλη προσπάθεια

22 Απριλίου 2024 16:41
Ώρες αγωνίας για τον Δημήτρη Κόκοτα: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεκίνησε σταδιακά η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα για τρίτη φορά, μετά από το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη πριν από 26 ημέρες, κατά τη διάρκεια πρόβας για το J2US.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (22/4) ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό», σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα η προσπάθεια σταδιακής αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα, έτσι ώστε οι γιατροί να έχουν εικόνα για την πορεία της υγείας του.

Νωρίτερα η σύζυγός του τραγουδιστή μιλώντας στην εκπομπή του Open «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ», ανέφερε ότι «δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή και εμείς μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή».

Σύμφωνα με την ίδια, δεν έχει γίνει κάποια ολοκληρωμένη προσπάθεια αποσωλήνωσης μέχρι στιγμής. «Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου, προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει.

Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει και για το παιδί και για τον Δημήτρη αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα» ανέφερε αρχικά. «Οι γιατροί μας ενημερώνουν μέρα με τη μέρα. Δεν μπορούν να κάνουν καμία πρόβλεψη, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός», συμπλήρωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share