Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί έκαναν συμβούλιο και οι ενδείξεις τους φανέρωσαν...»

Τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή

22 Απριλίου 2024 11:55
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί έκαναν συμβούλιο και οι ενδείξεις τους φανέρωσαν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με τους γιατρούς να μεταδίδουν μια αρκετή σημαντική απόφασή τους.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε το «Πρωινό», έχει ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης του αγαπημένου τραγουδιστή, όπως είχαν σκεφτεί ήδη να πράξουν. Οι ενδείξεις ήταν τέτοιες, που επιτρέπουν στους γιατρούς να ξεκινήσουν αυτή την προσπάθεια, ευελπιστώντας πως ο οργανισμός του θα ανταποκριθεί θετικά.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, αναμένεται να υπάρξουν περαιτέρω εξελιξεις και αποφάσεις, ανάλογα με το πώς αντιδρά ο Δημήτρης Κόκοτας σε αυτή την προσπάθεια αφύπνισης, με άπαντες να ελπίζουν σε νέες θετικές εξελίξεις.

«Δεν είναι μόνο καρδιολογικό το πρόβλημα» (video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος για παραπάνω από δύο εβδομάδες δίνει τη μάχη του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Η δημοσιογράφος της iatropedia.gr, Γιάννα Σουλάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, «συμπληρώνεται σήμερα 15η μέρα, αυτό που μας λένε οι γιατροί είναι ότι η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη, δεν υπάρχει βελτίωση, αλλά ένα μότο που επαναλαμβάνουν διαρκώς είναι ότι απαιτείται χρόνος. Δεν είναι κάτι που θα φανεί, μια θεαματική βελτίωση.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί είναι το νευρολογικό, δεν είναι το καρδιολογικό. Ο βασικότερος κίνδυνος είναι τα νοσοκομειακά μικρόβια, όταν ο ασθενής παραμένει στη ΜΕΘ και πλήρως διασωληνωμένος, η τραχειοτομία είναι πάντα ένας κίνδυνος για τα ενδονοσοκομειακά μικρόβια. Οι γιατροί προσπαθούν όσο το δυνατόν συντομότερα να τον αποσωληνώσουν και να τον βγάλουν από τη ΜΕΘ. Η αγωνία των γιατρών είναι να μην υπάρξει νευρολογική βλάβη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share