Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Δριμύ κατηγορώ από τον Θοδωρή Κατσαφάδο - «Παίζω σε μια παράσταση που δεν με θέλουν» (video)

«Είναι τοξικό και βασανιστικό για μένα»

21 Απριλίου 2024 19:45
Δριμύ κατηγορώ από τον Θοδωρή Κατσαφάδο -  «Παίζω σε μια παράσταση που δεν με θέλουν» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα!, βρέθηκε ο Θοδωρής Κατσαφάδος και μιλά για τον ρόλο του στη σειρά, Το Ναυάγιο, την απομάκρυνσή του από τον Μάρτυρα Κατηγορίας αλλά και τον λόγο που ένιωθε τύψεις και ενοχές.

«Ο Δημοσθένης είναι ένας ήρωας που τον βρίσκουμε στην αρχή παραιτημένο από τη ζωή. Του έχουν συμβεί πολλά άσχημα πράγματα στην προσωπική του ζωή, σχεδόν αλκοολικό, παραιτημένο από τη ζωή. Θα είμαι ο δικηγόρος των θυμάτων. Θα είμαστε αντίδικοι με τον Παντελίδη».

«Μάρτυρας Κατηγορίας»

«Δεν θα είμαι στην επανάληψη της παράστασης. Ήταν μία άτυχη στιγμή στα επαγγελματικά, εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί. Με έχει στενοχωρήσει η έκβαση των πραγμάτων. Όταν γίνεται επανάληψη μίας παράστασης, έχουν το απόλυτο δικαίωμα οι συντελεστές, ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί να συνεχίσουν και σε άλλη διανομή και χωρίς να πουν τον λόγο.

Είχα πει όχι σε προτάσεις που είχα για του χρόνου για να παραμείνω στον Μάρτυρα Κατηγορίας. Ξαφνικά τον Φεβρουάριο μου ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχίσω. Έτσι απλά, εγώ δεν θα είμαι. Αυτό με στενοχώρησε πολύ.

Το πιο στενόχωρο είναι ότι από τότε για δύο μήνες, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, παίζω σε μία παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν. Είναι δυσάρεστο, τοξικό και για μένα βασανιστικό. Είμαι κάπου και παίζω και δεν με θέλουν.


Στην ηλικία μου δεν θα έπρεπε να μου φέρονται έτσι. Δεν θα ήθελα να συμβούν αυτά τα πράγματα, θα ήθελα να είναι πιο ξεκάθαρα. Δεν μπορείς έναν ηθοποιό με πάνω από 50 χρόνια σε αυτή τη δουλειά να έχεις τέτοια συμπεριφορά».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία από τις δύσκολες στιγμές της ζωής του, όταν δεν πήγε στην κηδεία της μητέρας του για να μην «κρεμάσει» την πρεμιέρα παράστασης, αλλά και τους συναδέλφους του.

«Δεν χαιρέτησα τη μάνα μου, δεν ξέρω ακόμα εάν έκανα σωστά. Έχω τύψεις και ενοχές ακόμα και σήμερα. Σέβομαι τη δουλειά μου και την αγαπώ πολύ. Όταν γίνονται περίεργα πράγματα στενοχωριέμαι, δηλητηριάζομαι»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share