Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Πικραμένος με τον πατέρα του ο πρίγκιπας Χάρι - Σκληρή απάντηση στον βασιλιά Κάρολο

«Το έχει πάρει οδυνηρά...»

21 Απριλίου 2024 15:34
Πικραμένος με τον πατέρα του ο πρίγκιπας Χάρι - Σκληρή απάντηση στον βασιλιά Κάρολο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα συναισθήματα του πρίγκιπα Χάρι είναι σε σύγχιση μετά από αυτό που περιγράφεται ως «σκληρή απόρριψη» από τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο και μια «εκδικητική» κίνηση των βασιλιάδων του Ηνωμένου Βασιλείου να ζητήσουν από αυτόν και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ να εγκαταλείψουν το Frogmore Cottage, σύμφωνα με έναν ειδικό.

Με την ευκαιρία, δείτε την τελευταία επιθυμία του μονάρχη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Χάρι είναι έξαλλος και βαθιά πληγωμένος από αυτές τις ενέργειες, οι οποίες έρχονται εν μέσω της επιλογής του να μείνει στις ΗΠΑ μετά την παραίτησή του από τα καθήκοντά του ως εργαζομένου βασιλιά.

Το Frogmore Cottage, παλαιότερα το σπίτι του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, ανακτήθηκε αφού αποφάσισαν να εγκατασταθούν στην Καλιφόρνια. Το ζευγάρι φέρεται να ξόδεψε 2,4 εκατομμύρια λίρες για την ανακαίνιση του χώρου προτού τους ζητηθεί να εκκενώσουν. Σύμφωνα με πρόσφατα αποκαλυφθέντα έγγραφα από την Daily Mail, η επιλογή του Χάρι για την ημερομηνία για να ανακοινώσει τη διαμονή του στις ΗΠΑ συνέπεσε με την ημέρα που δόθηκε εντολή στο ζευγάρι να εγκαταλείψει τον Φρόγκμορ.

Πικραμένος με τον πατέρα του ο πρίγκιπας Χάρι - Σκληρή απάντηση στον βασιλιά Κάρολο

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας προτείνει ότι ο Χάρι σκόπιμα χρονομέτρησε την ανακοίνωση με την ημέρα που αυτός και η Μέγκαν «παραιτήθηκαν επίσημα ως μέλη της βασιλικής οικογένειας», παρά το γεγονός ότι είχαν την ευελιξία να επιλέξουν οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία μετά την εγκατάσταση στην Καλιφόρνια.

«Τελείωσε για αυτούς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν θέλουν μια κατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα πρέπει να αγοράσουν ιδιωτικά» σημείωνε χαρακτηριστικά η πηγή εκείνη την εποχή.

Τον Ιούνιο του 2023, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν τα κλειδιά του Frogmore Cottage και τα υπόλοιπα υπάρχοντά τους στάλθηκαν στην Καλιφόρνια.

Μιλώντας αποκλειστικά στη Mirror, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Tom Quinn αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Χάρι ήταν έξαλλος και δακρυσμένος για την έξωση από το Frogmore. Ένιωθε πως ο πατέρας του δεν είχε δικαίωμα να το κάνει και ότι ήταν καθαρά εκδικητικό.

«Ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορούσε να δει ότι η επιλογή του να σταματήσει ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα σήμαινε αναπόφευκτα να στερηθεί τη βασιλική του κατοικία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο δούκας του Σάσεξ το θεώρησε σκληρή απόρριψη από τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο.

«Ο πρίγκιπας Χάρι το πήρε ως σκληρή απόρριψη – μια οδυνηρή υπενθύμιση όλων όσων ένιωθε όταν ο πατέρας του πάλεψε με τη μητέρα του κατά τη διάρκεια του επίπονου διαζυγίου τους» εξήγησε ο Tom Quinn.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share