Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Συγκλονίζει η Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι» (video)

«Ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω»

21 Απριλίου 2024 13:55
Συγκλονίζει η Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε η Αμάντα Μανωλάκου το πρωί της Κυριακής 21/4. Η ίδια εξομολογήθηκε για τον αγώνα της για την σκλήρυνση κατά πλάκας με την οποία είχε διαγνωστεί.

«Δεν έδωσα εγώ τη σημασία, μίλησα με τον ξάδερφό μου στο τηλέφωνο, ο οποίος τυχαίνει να είναι γιατρός, και μου είπε να πάω στο νοσοκομείο. Σηκώθηκα από το κρεβάτι και άρχισα να βλέπω το ταβάνι να κουνιέται σαν σεισμός.

Δείτε επίσης μία άλλη συγκλονιστική αποκάλυψη σκλήρυνση κατά πλάκας

Μετά δεν μπορούσα να περπατήσω, κουνιόταν το πάτωμα, ήταν λίγο περίεργο όλο αυτό που ένιωθα. Ήταν συνεχόμενο. Μου έκαναν κάποιες εξετάσεις και μου είπαν ότι ίσως είναι ίλιγγος και τελευταία στιγμή ήρθε μια γιατρός, είδε κάτι στο μάτι μου και μου είπε ότι πρέπει να κάνω μαγνητική εγκεφάλου.

Αμάντα Μανωλάκου: «Δεν γκούγκλαρα τη νόσο μου, έλεγα στη μάνα μου ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω»

Ο Θεός με φώτισε γιατί δε θα έμπαινα ποτέ. Με βοήθησε ο κύριος που ήταν στον μαγνητικό τομογράφο και έτσι μαθεύτηκε. Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι. Όταν μου το είπε, επειδή ήταν απότομα, δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ. Ρώτησα τον άντρα μου τι είναι σκλήρυνση», εξομολογήθηκε η Αμάντα Μανωλάκου.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Αμάντα Μανωλάκου για το πρόβλημα υγείας της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share