Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Πολύ πριν τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Κρυφός γάμος και άγνωστος σύζυγος της Δήμητρας Λιάνη...»

Ελάχιστοι το γνώριζαν μέχρι σήμερα

21 Απριλίου 2024 11:13
Πολύ πριν τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Κρυφός γάμος και άγνωστος σύζυγος της Δήμητρας Λιάνη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Λιάνη έγινε γνωστή, το δίχως άλλο, για το γάμο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, με την ίδια να έχει περάσει μια πολυτάραχη ζωή και να μην έχει παντρευτεί μονάχα μια φορά. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον μεγάλο καημό της Δήμητρας Λιάνη για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη, κόρη στρατιωτικού, γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1955 σε ένα σπίτι επί της οδού… 3ης Σεπτεμβρίου. Στα 20 χρόνια της εργάζεται σε ένα φαρμακείο της Κυψέλης και σκοπεύει να παντρευτεί με τον φαρμακοποιό, ενώ παράλληλα διδάσκει γαλλικά σε μικρά παιδιά. Παίρνει μέρος σε έναν διαγωνισμό της Ολυμπιακής Αεροπορίας και προσλαμβάνεται ως αεροσυνοδός. Αργότερα εξασφαλίζει μια άδεια άνευ αποδοχών και φεύγει για το Παρίσι για σπουδές.

Δείτε επίσης: Πέραση η Δήμητρα Λιάνη: Η άγνωστη σχέση με πασίγνωστο κούκλο ηθοποιό - Δεν είναι ο Κώστας Σπυρόπουλος

Γάμος Δήμητρα Λιάνη και Ανδρέας Παπανδρέου

Στο φως ο «κρυφός» γάμος και ο «άγνωστος» σύζυγος

Επιστρέφει και παντρεύεται με τον Αλέξη Καπόπουλο, με τον οποίο θα πάρουν την εκπομπή «Μισό-Μισό», που θα σταματήσει στα οκτώ επεισόδια λόγω έλλειψης θεαματικότητας. Ο Καπόπουλος, μάλιστα, υπήρξε μέλος του ΚΚΕ μ-λ και μέχρι και σήμερα είναι ενεργό μέλος της Αριστεράς.

Αυτή η εκπομπή θα είναι το όχημα με το οποίο θα βγει στο προσκήνιο, ενώ στο παρασκήνιο η κυβέρνηση απασχολείται για πρώτη φορά με την «αεροσυνοδό για την οποία ενδιαφέρεται ο Πρόεδρος». Από τότε, φυσικά, ξεκίνησε και η ιστορία τους, για να μετατραπεί σε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους έρωτες στην χώρα μας.

Δήμητρα Λιάνη: Η συγκλονιστική αποκάλυψή της για το βράδυ που πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου

Μια συγκλονιστική συνέντευξη είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στην Ελεονώρα Μελέτη, η οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως η δυσκολότερη στιγμή της ζωής της, ήταν η βραδιά του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν η ώρα που έφευγε ο Ανδρέας από το σπίτι νεκρός, δεν μπορούσα να το χωνέψω αυτό. Είχα πάθει σοκ εκείνο το βράδυ.

Είχε έρθει ο πατέρας Τιμόθεος. Με είχαν βγάλει οι γιατροί, γιατί προσπαθούσαν να του κάνουν ανάνηψη, και δεν δούλεψε και ο απινιδωτής, ήταν ένα θέμα αυτό. Προσπαθώντας να κάνουν ανάνηψη, εγώ είχα πέσει κάτω, κρατούσα μια εικόνα του Χριστού κι έλεγα “όχι θεέ μου, δεν θα μου το κάνεις αυτό”. Αυτό το μονολογούσα.

Και κάποια στιγμή, όταν έφυγε από τη ζωή και ήρθε ο πατέρας Τιμόθεος, από το σοκ δεν λειτουργούσα, και μίλαγα στον Ανδρέα και του έλεγα “δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό, να σηκωθείς τώρα αμέσως”. Και θυμάμαι την κίνηση να με τραβήξει ο πατέρας Τιμόθεος και να με αγκαλιάσει.

Κι εγώ να λέω “όχι, να σηκωθείς τώρα πάνω, δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό”. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα απίστευτα», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Λιάνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share