Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

«Κόκκινη κάρτα» στον Ουίλιαμ: «Η Κέιτ Μίντλετον πήρε την απόφαση πριν δύο εβδομάδες...»

Πιο κοντά από ποτέ το τέλος!

21 Απριλίου 2024 10:35
«Κόκκινη κάρτα» στον Ουίλιαμ: «Η Κέιτ Μίντλετον πήρε την απόφαση πριν δύο εβδομάδες...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον πηγαίνει «πολύ καλά» με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να στέλνει ένα μήνυμα στον κόσμο, επιστρέφοντας στην κανονικότητα, δήλωσε ένας ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο σε ένα γενναίο μήνυμα-βίντεο τον περασμένο μήνα. Την περασμένη εβδομάδα, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Πρίγκιπας Τζορτζ εθεάθησαν σε αγώνα της Άστον Βίλα στην πρώτη τους έξοδο μετά το σοκ από τη διάγνωση του καρκίνου της Kέιτ. Και την Πέμπτη, ο Ουίλιαμ βοήθησε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ.

Δείτε επίσης: «Δαίμονας» ανάμεσα σε Κάρολο και Κέιτ Μίντλετον: «Δεν αισθάνεται ενοχές...»

Τι σημαίνει η επιστροφή του Ουίλιαμ στα βασιλικά καθήκοντα

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams δήλωσε ότι η εμφάνιση την «κατάλληλη στιγμή» αποδεικνύει ότι η βασιλική οικογένεια είναι στον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα. Είπε στην Sun: «Η βασιλική οικογένεια συνειδητοποιεί ότι κάθε τι που κάνει στέλνει ένα μήνυμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

«Δεν ήταν απλώς το θέμα ότι εμφανίστηκε με τον Τζορτζ σε μια ευχάριστη περίσταση. Η ουσία ήταν πως έστειλε ένα μήνυμα ότι τα πράγματα συνεχίζονται κανονικά – στο βαθμό που είναι λογικό να αναμένεται κάτι τέτοιο. Αν η Κέιτ ήταν εκεί, θα ήταν φανταστικό, αλλά κανείς δεν το περιμένει αυτό. Ο κόσμος δεν θα το περίμενε αυτό μετά το βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, το οποίο νομίζω ότι είναι το πιο γενναίο που έχει γίνει ποτέ για θέμα υγείας από δημόσιο πρόσωπο στη Βρετανία».

Ο Ουίλιαμ έχει αποσυρθεί αυτό το διάστημα από τα βασιλικά καθήκοντα για να βρίσκεται στο πλευρό της Κέιτ και να φροντίζει τα τρία τους παιδιά. Ο βασιλιάς Κάρολος επίσης βρίσκεται κοντά στη νύφη του, παράλληλα με τις θεραπείες για τον καρκίνο, στις οποίες υποβάλλεται και εκείνος. Εν τω μεταξύ, λέγεται ότι και η Βασίλισσα Καμίλα ελέγχει τακτικά την κατάσταση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η Καμίλα στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Κάρολο μετά τη διάγνωση με καρκίνο και θέλει να είναι εξίσου υποστηρικτική και προς την Κέιτ Μίντλετον. Η Βασίλισσα συνεχίζει να εκτελεί όλα τα βασιλικά της καθήκοντα και έχει παραστεί σε πολλές εκδηλώσεις μόνη της, αφού προέτρεψε τον Κάρολο να ρίξει ρυθμούς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share